ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα ανοίξουν τα σχολεία - Το σχέδιο που εξετάζεται

Lockdown: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα ανοίξουν τα σχολεία - Το σχέδιο που εξετάζεται
INTIME

Σε δύο εβδομάδες θα ανοίξουν τα σχολεία, εκτός απροόπτου, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του καναλιού, όπως όλα δείχνουν, τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την άρση του lockdown στη χώρα μας, με την αρχή να γίνεται από τα σχολεία και την κυβέρνηση να εξετάζει το εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σχέδιο για άνοιγμα των σχολείων, όλων των βαθμίδων, στις 7 Δεκεμβρίου.

Τα σχολεία αναμένεται να λειτουργήσουν έως την ημερομηνία που θα κλείσουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων, η οποία όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ακόμα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, στα σχολεία αναμένεται να γίνονται σε σταθερή βάση χιλιάδες τεστ, ούτως ώστε να φαίνεται καθημερινά ποιο θα είναι το ιικό φορτίο που τυχόν μπορεί να υπάρχει εκεί.

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, τότε θα επιβεβαιώνεται πλήρως και το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, που από τις 14 Νοεμβρίου είχε αποκαλύψει, ότι τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους στις 7 Δεκεμβρίου.

Διάγγελμα Μητσοτάκη για τις ανακοινώσεις

Το άνοιγμα των σχολείων αναμένεται να ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του, πιθανώς την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ανακοινώσει επίσης και την παράταση του lockdown κατά μια ή και δύο εβδομάδες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Χαρδαλιάς: Πότε θα γίνει η άρση των μέτρων – Τι είπε για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά