ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Συγκλονίζει γυναίκα που νόσησε: Ήταν δύσκολο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω

Κορονοϊός - Συγκλονίζει γυναίκα που νόσησε: Ήταν δύσκολο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις«Ηταν δύσκολο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ημουν ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση», αναφέρει βουρκωμένη η κ. Κούτρα.

Συγκλονισμένη μια 40χρονη γυναίκα περιγράφει την μάχη που έδωσε 27 ολόκληρες ημέρες, με τον κορονοϊό, βρέθηκε ένα βήμα πριν την διασωλήνωση.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ διηγήθηκε την περιπέτεια της: «Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε η περιπέτεια, γιατί έπαιρνα όλα τα μέτρα. Υποθέτω ότι πρέπει να συνέβη από τον χώρο εργασίας μου. Εβγαλα κατευθείαν συμπτώματα, όταν έκανα τεστ ήξερα μέσα μου ότι έχω κορονοϊό. Δεν είχα όσφρηση και γεύση και το υποπτεύθηκα».

Η στιγμή του ασθενοφόρου ήταν πόλυ δύσκολη, έπρεπε να χαιρετήσω τους δικούς μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, φοβήθηκα πάρα πολύ, αναφέφερει. «Κόλλησα αθελά μου και τον σύζυγό μου, που το πέρασε μόνος του στο σπίτι και το μυαλό μου ήταν εκεί. Για εκείνον ήταν ακόμα πιο δύσκολο» συνέχισε.

«Ηταν δύσκολο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ημουν ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση. Κάναμε διαπραγματεύσεις, και ευτυχώς βελτιώθηκα. Η μητέρα μου που είναι στον χώρο της υγείας, είναι νοσηλεύτρια, τους παρακάλεσε να καθυστερήσουν λίγο τη διασωλήνωση και ήμουν τυχερή» αναφέρει και συνεχίζει: «Πονούσα παρα πολύ στο στήθος. Γενικώς πονούσα, δεν είχα πολύ πυρετό, αλλά είχα ιλίγγους, εμετούς, πονοκεφάλους. Και είναι πολύ δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Το πρωί ήμουν καλά και υποτροπίαζα σε μισή ώρα, είναι λες και έχεις μία βόμβα στα χέρια σου!». Οπως ανέφερε η κ. Κούτρα, μέχρι να νιώσει καλύτερα χρειάστηκαν συνολικά 27 μέρες.

Εξήγησε πάντως ότι ακόμα έχει σοβαρές επιπλοκές: «Δεν έχει φύγει η πνευμονία, ο ίλιγγος και η κόπωση. Συνεχίζω την αγωγή».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πότε και πώς θα ανοίξει η εστίαση - Τα τραπεζοκαθίσματα και το ωράριο