ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη συμπλοκή νεαρών με αστυνομικούς που τους έκαναν έλεγχο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη συμπλοκή νεαρών με αστυνομικούς που τους έκαναν έλεγχο

Τους σπρώχνουν, τους χτυπούν στο πρόσωπο, τους ρίχνουν στο έδαφος με κλωτσιές και σπρωξίματα,  παίρνουν στα χέρια τους τον ασύρματο της ΕΛΑΣ και στο τέλος διακρίνεται ο ένας από τους δύο αστυνομικούς με σκισμένο το μπουφάν του, από τη μάχη που προηγήθηκε.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή των νεαρών που είχαν συγκεντρωθεί για να παίξουν μπάλα παρά την απαγόρευση, με αστυνομικούς που έσπευσαν για έλεγχο έδωσε στη δημοσιότητα το Mega.

H συμπλοκή της ομάδας των νεαρών και των αστυνομικών καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο αστυνομικοί έχουν φτάσει στο γήπεδο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας και το βίντεο αρχίζει εδώ, με τους 3 νεαρούς να προσπαθούν να πάρουν μέσα από τα χέρια των δύο αστυνομικών, το φίλο τους, που έχει ακινητοποιηθεί. Η κατάσταση ξεφεύγει και στα επόμενα δύο λεπτά, οι μάχες σώμα με σώμα είναι αλλεπάλληλες.

Ο ένας αστυνομικός προσπαθεί να κρατήσει το νεαρό για να τον βάλει στο περιπολικό, την ώρα που ο συνάδελφός του, βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλους 4. Με το που κάνει ένα βήμα μπροστά, οι άλλοι δύο πλησιάζουν τον ακινητοποιημένο φίλο τους.

Οι νεαροί έριξαν τους αστυνομικούς στο έδαφος και τους χτυπούσαν χωρίς να μπορούν να καλέσουν σε ενισχύσεις. Λόγω της περιοχής οι διαβιβάσεις τους δεν έφταναν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης λόγω της εμβέλειας των ασυρμάτων τους. Όπως έγινε γνωστό πέρασε για μια στιγμή μια διαβίβαση του ενός αστυνομικού που ζήτησε άμεσα συνδρομή. Μέχρι όμως να φτάσουν οι ενισχύσεις, οι δύσκολες στιγμές των αστυνομικών στα χέρια των νεαρών συνεχίζονταν.

Σε αυτό το σημείο ο αστυνομικός προσπαθεί να κρατήσει πάνω από το περιπολικό το νεαρό για να προχωρήσει η προσαγωγή του αλλά αυτό είναι αδύνατον. Οι φίλοι του συνεχίζουν τις προσπάθειες να τον απελευθερώσουν με κλωτσιές και αλλεπάλληλα σπρωξίματα.

Στο βίντεο διακρίνεται και ο ασύρματος του αστυνομικού τον οποίο άρπαξε ένας από τους νεαρούς για να εμποδίσουν να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους.

Το βίντεο ολοκληρώνεται μετά από 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα όταν στην περιοχή φτάνουν οι ενισχύσεις. Στα τελευταία καρέ βλέπουμε τους δύο αστυνομικούς να έχουν καταφέρει να κρατήσουν το νεαρό που ήθελαν να προσαγάγουν από την πρώτη στιγμή.

Ήταν εκείνος που στράφηκε πρώτος εναντίον τους με ύβρεις και αντιστάθηκε μαζί με τους φίλους του, με στόχο να μην καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον βάλουν στο περιπολικό…

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στην κατοχή ενός εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Οι έξι νεαροί συνελήφθησαν όταν έφτασαν οι συνάδελφοι των δύο αστυνομικών και πολύ γρήγορα το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης, έδειξε αποτυπωμένα όλα όσα είχαν προηγηθεί.

Δείτε παρακάτω το βίντεο ντοκουμέντο:

Με πληροφορίες από Mega

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η Ελλάδα ξεπέρασε το μέσο όρο της Ε.Ε. σε νέους θανάτους ανά εκατομμύριο πολιτών