ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου Δράμας στο Newsbomb.gr: Δεν αντέχουμε άλλο – Να έρθουν γιατροί

Πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου Δράμας στο Newsbomb.gr: Δεν αντέχουμε άλλο – Να έρθουν γιατροί

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο της Δράμας περιγράφει στο Newsbomb.gr πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Όπως δήλωσε από τις 140 απλές κλίνες για κορoνοϊό που έχουν αναπτυχθεί οι 130 είναι κατειλημμένες, ενώ μόνο χθες υπήρξαν 30 εισαγωγές.

Το ανησυχητικό, όπως είπε, είναι πως ένας στους 4 είναι θετικός στον κορονοϊό και πως δεν ελαττώνονται οι νοσηλείες στο νοσοκομείο. Ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως υπάρχουν ακόμη ασθενείς διασωληνωμένοι στις χειρουργικές αίθουσες.

«Καθημερινά έχουμε 5 με 10 εισαγωγές και τα πράγματα είναι οριακά», τονίζει ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου, αναφέροντας παράλληλα πως χρειάζεται άμεσα να έρθουν γιατροί γιατί το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε ενέργειες για να έρθουν 4 γιατροί από τα Κέντρα Υγείας. Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε επίσης πως 80 νοσηλευτές και 20 γιατροί νοσούν από τον κορωνοϊό, ενώ οι πνευμονολόγοι στο νοσοκομείο είναι μόνο δύο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: Οι ημερομηνίες - «κλειδιά» - Πότε θα ανοίξουν σχολεία και καταστήματα