ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Γιατροί και νοσηλευτές στόλισαν κι ευχήθηκαν στους ασθενείς

Συγκίνηση στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Γιατροί και νοσηλευτές στόλισαν κι ευχήθηκαν στους ασθενείς

Κορονοϊός: Σε μία συγκινητική πράξη, προέβη η θεραπευτική ομάδα της Α' Παθολογικής Κλινικής κορονοϊού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο θεσσαλονίκης - Τι αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Κατά την επίσκεψή μου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο θεσσαλονίκης και τα άλλα νοσοκομεία της πόλης διαπιστώσαμε την εκτός ορίων κατάσταση που επικρατεί», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, με την χώρα να μετρά τις πληγές της από την πανδημία του κορονοϊού.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Όμως να μου επιτρέψετε να σταθώ σε μία συγκινητική πράξη της θεραπευτικής ομάδας της πρώτης παθολογικής κλινικής κορονοϊού του νοσοκομείου Ιπποκρατείου. Στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δένδρο μαζί με τους ασθενείς στη κλινική. Για να απαλύνουν το πόνο τους όπως μου είπαν. Μάλιστα ήταν συγκινητικό που αποκαλούσαν τους ασθενείς με τα μικρά τους ονόματα. Έχουν δεθεί μαζί τους.», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο κ. Γιαννάκος, ανάμεσα στους ασθενείς υπάρχουν νέοι άνθρωποι που νοσηλεύονται και που δεν απέφυγαν τη διασωλήνωση.

«Γι αυτό χρειάζεται προσοχή», δήλωσε.

«Χρόνια πολλά. Να γυρίσουν όλοι οι ασθενείς γεροί σπίτι τους. Περαστικά στους 7 συναδέλφους που νοσούν από κορονοϊό στην εν λόγω κλινική στη προσπάθεια να τους περιθάλψουν. Περαστικά σε όλους που νοσούν», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος,

Ακολουθεί κείμενο που έγραψαν οι συνάδελφοι και φωτογραφίες:

«Οι εργαζόμενοι ιατροί και νοσηλευτές της Α"Παθολογικής/ covid19 στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης βρήκαν το κουράγιο και τη διάθεση να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο και να ευχηθούν σε ασθενείς και συνεργάτες ''Καλά Χριστούγεννα''. Χθες ήταν η πρώτη εφημερία που μετά από πολύ καιρό πήγε καλύτερα με λιγότερα περιστατικά και μας γέμισε αισιοδοξία !!!»

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Οριστικό! Παράταση των μέτρων μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου