ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Χρήστος Τσιόλιας, συνιδρυτής της «Oxford Company» - Νοσηλευόταν με κορονοϊό

Πέθανε ο Χρήστος Τσιόλιας, συνιδρυτής της «Oxford Company» - Νοσηλευόταν με κορονοϊό

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) – Ραγίζει καρδιές το τελυεταίο «αντίο» της συζύγου του

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν άφησε την τελευταία του πνοή ο συνιδρυτής της Oxford Company Χρήστος Τσιόλιας, από επιπλοκές του κορονοϊού.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ). «Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έκανε τα πρώτα βήματά της στο Βόλο. Σήμερα έχει 53 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδας, στον οποίο ήταν αντιπρόεδρος.

Ραγίζει καρδιές το τελευταίο «αντίο» της συζύγου

Την ίδια ώρα ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο της συζύγου του. Η Έφη Παπαγιώτα ανέβασε στα social media μία κοινή φωτογραφία τους στην οποία γράφει ως λεζάντα τα εξής: «Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας... την σκέψη μας.... την ζωή μας", είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο

Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Νέο ρεκόρ με 622 διασωληνωμένους - 100 νεκροί και 1.882 νέες μολύνσεις σε 24 ώρες