ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός Τώρα: Πτώσεις δέντρων και πλημμύρες στην Αττική - Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται προβλήματα

Καιρός Τώρα: Πτώσεις δέντρων και πλημμύρες στην Αττική - Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται προβλήματα

Η βροχή που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, ήταν κατά διαστήματα ιδιαίτερα  ισχυρή, ενώ συνοδευόταν και από θυελλώδεις ανέμους

Με σφοδρότητα έπληξε την Αττική η ισχυρή κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής, η οποία κατά την διάρκεια της νύχτας δημιούργησε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, προκαλώντας πολλά προβλήματα όπως πλημμύρες και πτώσεις δέντρων λόγω και των θυελλωδών ανέμων.

Η βροχή που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, ήταν κατά διαστήματα ιδιαίτερα ισχυρή, ενώ συνοδευόταν και από θυελλώδεις ανέμους.

Από τα καιρικά φαινόμενα προκλήθηκαν πλημμύρες κατά τόπους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις Αρχές, υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βραυρωνος στο Μαρκόπουλο και στα δυο ρεύματα, στη οδό Αριωνος στη Ραφήνα, αλλά και στην οδό Μυλλερου από το ύψος της Αγησιλάου μέχρι και την Πειραιώς.

Παράλληλα, πολλά προβλήματα σημειώθηκαν στην Αθήνα με κύριο χαρακτηριστικό πτώσεις δέντρων και δρόμους ποτάμια να δημιουργούνται μέσα στη νύχτα.

Στη Νέα Σμύρνη ένα δέντρο έπεσε από την δύναμη των ανέμων στην συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Ομήρου. Το δέντρο, όπως μετέδωσε το Mega, καταπλάκωσε ένα αυτοκίνητο, ενώ προκάλεσε ζημιές και σε ζαρντινιέρες που βρίσκονται στο σημείο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε στην αφαίρεση του δέντρου σε κομμάτια και οχήματα του δήμου τα περισυνέλλεξαν προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος. Παράλληλα πτώσεις δέντρων υπήρξαν σε άλλα τέσσερα σημεία στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έγιναν 14 κλήσεις για πτώση δέντρων, από τις οποίες οι περισσότερες ήταν στη Νέα Σμύρνη και στο Π. Φάληρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Μεγάλη προσοχή! Επικίνδυνα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα μπουν στο «μάτι»