ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα στον Πειραιά: Φαντασμαγορικές εικόνες από τον Πύργο

Χριστούγεννα στον Πειραιά: Φαντασμαγορικές εικόνες από τον Πύργο

Ο Πειραιάς «φόρεσε» τα γιορτινά του με τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές

Φωτογραφίες: Σπύρος Μελισσάρης

Μπορεί φέτος οι δρόμοι να είναι άδειοι λόγω του κορονοϊού και της καραντίνας, όμως το χριστουγεννιάτικο… άρωμα δεν γινόταν να λείπει και από τους δρόμους του Πειραιά.

Μετά τις υπέροχες εικόνες που σας παρουσίασε ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr από το στολισμένο κέντρο της Αθήνας, σειρά έχει ο Πειραιάς ο οποίος «φόρεσε» τα γιορτινά του και γέμισε λάμψη και πανδαισία χρωμάτων.

Αυτό που τράβηξε περισσότερο από όλα τα βλέμματα, ήταν ο Πύργος του Πειραιά. Το δεύτερο υψηλότερο κτίριο της Ελλάδος το οποίο δεσπόζει στο λιμάνι και αποτελεί σύμβολο της πόλης, γέμισε φως και «μάγεψε» τους πάντες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus Tower Α.Ε. κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος φωταγώγησαν τον Πύργο σε ένα θέαμα μοναδικής αισθητικής, το οποίο μεταδόθηκε με live streaming από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.com και τα youtube και facebook του destination piraeus.

Σημειώνεται πως η φωταγώγηση του Πύργου, η οποία έγινε σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την Piraeus Tower Α.Ε., θα επαναληφθεί ξανά και ξανά από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.com .

Στη φωταγώγηση του Πύργου, παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Αντιδήμαρχος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού κ. Λεωνίδας Μανωλάκος.

Εντυπωσιακός ήταν και ο στολισμός σε άλλα σημεία του Πειραιά, όπως το Δημοτικό Θέατρο, την Πειραϊκή, το Μικρολίμανο και το ΣΕΦ, όπου τα φώτα έδωσαν άλλη πνοή στις γειτονιές της πόλης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Μεγάλη προσοχή! Επικίνδυνα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα μπουν στο «μάτι»