ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια βιαιότητα από τον Πακιστανό που κακοποίησε τη Μυρτώ - Xτύπησε βάναυσα συγκρατούμενούς του

Άγρια βιαιότητα από τον Πακιστανό που κακοποίησε τη Μυρτώ - Xτύπησε βάναυσα συγκρατούμενούς του

Συνεχίζει να αποδεικνύει την βιαιότητά του, ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος κακοποίησε άγρια την 23χρονη -σήμερα- Μυρτώ Παπαδομιχελάκη στις 23 Ιουλίου του 2012 στην Πάρο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει βαρύτατα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστής σε περιστατικό ακραίας βίας στις φυλακές Γρεβενών έγινε ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, που είχε κακοποιήσει άγρια τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη στην Πάρο, στις 23 Ιουλίου του 2012.

Ο Πακιστανός, μαζί με τρεις ομοεθνείς του, φέρεται ότι εισέβαλε στο κελί τριών Αλβανών κρατουμένων και άρχισαν να τους χτυπούν βίαια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και τηγάνια (!), τα οποία είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν στην κατοχή των Πακιστανών! Ήταν τέτοιας αγριότητας η επίθεση που δέχτηκαν οι τρεις άτυχοι κρατούμενοι, που ο ένας από αυτούς μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και έδινε επί μέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!

Το χρονικό του εγκλήματος στην Πάρο

Όλα ξεκίνησαν στις 23 Ιουλίου του 2012, όταν η Μυρτώ, που τότε ήταν ανήλικη, βρέθηκε σε κώμα στη Χρυσή Ακτή της Πάρου. Η κοπέλα είχε δεχθεί χτύπημα με πέτρα και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών. Η τότε 15χρονη είχε κατευθυνθεί στα βράχια, ελάχιστα μέτρα από εκεί που βρισκόταν η μητέρα της, ακούγοντας μουσική από το κινητό της. Λόγω των ακουστικών, δεν κατάφερε να αντιληφθεί τον Πακιστανό, που την πλησίαζε.

Οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Αχμέτ Βακάς εντοπίστηκε στη Νέα Χαλκηδόνα, μέσω του κινητού του. Ο ίδιος εγκατέλειψε την Πάρο, προφασιζόμενος ασθένεια δικού του ανθρώπου. Η ταυτοποίηση του DNA έδειξε τον δράστη, ο οποίος στο μεταξύ είχε προσπαθήσει να ενταχθεί σε πρόγραμμα επαναπατρισμού.

Ο Αχμέτ Βακάς συνελήφθη αργότερα στην Αθήνα και καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σύρου σε ισόβια κάθειρξη και 25 χρόνια, καθώς και σε ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης, λέγοντας ότι ο Πακιστανός εξάντλησε την κτηνωδία του: «Είναι ένοχος για την κτηνωδία που προκάλεσε και αυτό οφείλεται στον ίδιο τον άνθρωπο, στην ψυχή του, στον χαρακτήρα του» είχε πει χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στις 21/12 η συνεδρίαση για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer στην Ευρώπη