ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλειος Κωστέτσος: Δύσκολες ώρες για τον σχεδιαστή μόδας

Βασίλειος Κωστέτσος: Δύσκολες ώρες για τον σχεδιαστή μόδας

Στο νοσοκομείο πέρασε τα Χριστούγεννα ο Βασίλειος Κωστέτσος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω δύο αναρτήσεών του στο Instagram.

Αναλυτικά, το μεσημέρι της Παρασκευής ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ανέβασε μία φωτογραφία από τους διαδρόμους του ΚΑΤ και έγραψε: «Σε όλους αυτούς που με καταριούνται τους ευχαριστώ και τους εύχομαι να είμαι καλά να αντιμετωπίζω τις κατάρες τους! Καλά Χριστούγεννα...». Δε διευκρίνισε ωστόσο, τον λόγο που βρίσκεται εκεί.

Μάλιστα, το ίδιο βράδυ , ενημέρωσε τους ακολούθους του στο εν λόγω Μέσο ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Πρωί μπήκαμε....βράδυ βγήκαμε...! Θα ‘χω να τις θυμάμαι αυτές τις γιορτές έτσι και αλλιώς.... Έζησα και είδα αρκετά.. αυτές τις μέρες! Ευχαριστώ τον “κόσμο μου” & “όλο τον κόσμο” μου που με στήριξε και με στηρίζει...ψυχολογικά αυτές αλλά και “όλες τις στιγμές” με ανιδιοτελείς ευχές γεμάτες καλοσύνη και θετική αύρα! Και γω από την πλευρά μου θα είμαι πάντα νοερά δίπλα τους στέλνοντας όλη την Αγάπη μου και τις ευχές μου να είστε καλά! Μέσα από την ψυχή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο δεύτερο μήνυμά του και στα σχόλια είδαμε πως ο λόγος που βρέθηκε στο νοσοκομείο ήταν ότι η μητέρα του έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλειος Κωστέτσος έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα πριν από λίγες ημέρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Νεκρή πενταμελής οικογένεια