ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ μετέβη το μεσημέρι της Κυριακής (27/12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - Παντελώς ανώδυνη διαδικασία», ανέφερε κατά τον εμβολιασμό του

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια κίνηση συμβολισμού έγινε από τους πρώτους Έλληνες που εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊου σήμερα Κυριακή (27/12) και μάλιστα ακολούθησε στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιοδόξοι» δήλωσε ο πρωθυπουργός φθάνοντας στο νοσοκομείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού συμπλήρωσε τις απαραίτητες φόρμες με τα στοιχεία του όπως τον αριθμό ΑΜΚΑ και άλλες προσωπικές πληροφορίες, ενώ συμπλήρωσε και το ερωτηματολόγιο που θα δίνεται σε όλους τους πολίτες πριν εμβολιαστούν. Στη συνέχεια μετέβη στον ειδικό χώρο όπου πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί.

Εκεί έγινε στον πρωθυπουργό η πρώτη δόση του εμβολίου, παρουσία μάλιστα του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα. Σημειώνεται ότι η όλη διαδικασία δεν ξεπέρασε τα 20 λεπτά.

Στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, για λόγους ασφαλείας.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα για την επιστήμη και την ΕΕ. Όλοι οι Έλληνες χαμογελάμε καθώς ξεκινά στην πατρίδα μας η επιχείρηση του εμβολιασμού.

Πολιτική και πολιτειακή ηγεσία εμβολιαζόμαστε πρώτοι. Μαζί μας εμβολιάζονται και οι πρώτοι υγειονομικοί. Τους χρωστάμε τόσα πολλά και πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι για να είναι οι ίδιοι ασφαλείς.

Μέσα στους επόμενους μήνες σκοπός είναι να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού. Καθώς θα προχωράμε και αυτοί οι συμπολίτες μας που έχουν καχυποψία θα πείθονται ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο των ζωών μας, για να ξαναπάρει μπροστά η οικονομική δραστηριότητα.

Για να μπορέσουμε αυτήν την εμβληματική χρονιά να γράψουμε ξανά νέες σελίδες αισιοδοξίας στην ιστορία του τόπου μας. Χρόνια πολλλά σε όλους», ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το πέρας της διαδικασίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!