ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Βέρτης: Η μεγάλη απάτη και η προειδοποίηση μέσω Instagram

Νίκος Βέρτης: Η μεγάλη απάτη και η προειδοποίηση μέσω Instagram
InTime

Με «πρωταγωνιστή» τον Νίκο Βέρτη επιτήδειοι έστησαν «κομπίνα» για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες. Τι έγραψε στο Instagram ο γνωστός τραγουδιστής.

Η γνωστή απάτη που έκανε τον γύρο του διαδικτύου με την «επένδυση που τρομοκρατεί την κυβέρνηση και τις τράπεζες», εμφανίστηκε για άλλη μια φορά τα τελευταία 24ωρα σε αρκετές σελίδες των social media, με «πρωταγωνιστή» αυτή τη φορά τον Νίκο Βέρτη.

Στο παρελθόν κι άλλα δημόσια πρόσωπα είχαν αναφερθεί ως υποτιθέμενοι επενδυτές που έβγαλαν απίστευτα χρήματα σε πολύ λίγο χρόνο, τοποθετώντας σε μια επένδυση ένα μικρό κεφάλαιο που τους απέφερε αμύθητα κέρδη.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Νίκου Βέρτη να γίνει… επενδυτής, με τον γνωστό τραγουδιστή να σπεύδει να διαψεύσει τα ανυπόστατα δημοσιεύματα αλλά και να προειδοποιήσει τους θαυμαστές του έτσι ώστε να μην πέσουν θύματα του εν λόγω κυκλώματος.

Το μήνυμα του Νίκου Βέρτη στο Instagram:

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Φίλες και φίλοι προσπαθήσαμε να μην ανεβάσουμε τίποτα για να μη διαφημίσουμε αυτούς τους επιτήδειους, όμως θεωρούμε πώς είναι πλέον υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για αυτού του είδους τις απάτες οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν σε δυσάρεστες παγίδες.

Ψεύτικα sites, με δήθεν άρθρα από μεγάλες εφημερίδες, τα οποία είναι στημένες μακέτες σε δικό τους υπολογιστή και όχι αληθινές συνεντεύξεις μόνο για να ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά.

Έτσι λοιπόν αυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα δημόσια πρόσωπα για να σας ρίξουν στην παγίδα τους. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σας ενημέρωσα, εσείς προσοχή!».

Το μήνυμα του Νίκου Βέρτη στους followers τουInstagram

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Τότε θα ανοίξει η εστίαση - Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων