ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δότης μυελού είχε γίνει πριν λίγες ημέρες ο 24χρονος

Συγκλονίζει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δότης μυελού είχε γίνει πριν λίγες ημέρες ο 24χρονος

«Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη», αναφέρει συγκινημένη για τον 24χρονο που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 24χρονος άνδρας από την Χαλκίδα, οποίος το πρωί ανήμερα των Θεοφανίων τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον Σταυρό, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω σε ένα βράχο και να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του.

Ιδιαίτερη αναφορά μέσα από ανάρτηση της στα social media έκανε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, στον άτυχο άνδρα ο οποίος παλεύει για τη ζωή του. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Γιάννης είχε γίνει δότης μυελού των οστών στην Ελπίδα.

Η ανακοίνωση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη:

«Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη. Τον Γιάννη που μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής, σε έναν συνάνθρωπο του. Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Λίγες μόλις ημέρες αργότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ σκληρό παιχνίδι της μοίρας. Ο Γιάννης είναι ο νεαρός που έπεσε στην θάλασσα θέλοντας να τιμήσει τα Θεοφάνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Η σκέψη και η καρδιά μου είναι κοντά στον ίδιο, στους γονείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μόνη μου προσευχή η αγάπη που έχει μέσα του να γίνει η δύναμή του στον μεγάλο αγώνα που δίνει αυτή την ώρα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με τις φωτογραφίες απο την Area 51: Τι κρύβουν οι ΗΠΑ σε υπόστεγο;