ΕΛΛΑΔΑ

Αμάρυνθος: «Πάλεψε για χάρη μου» - Συγκλονίζει ο αδερφός του 24χρονου που βούτηξε για τον σταυρό

Αμάρυνθος: «Πάλεψε για χάρη μου» - Συγκλονίζει ο αδερφός του 24χρονου που βούτηξε για τον σταυρό
Alpha

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Αμαρύνθου από τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανήμερα των Θεοφανείων.

Ο νεαρός βούτηξε στα νερά, σύμφωνα με το έθιμο, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, με αποτέλεσμα να υποστεί ολική τετραπληγία.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι μετά το χτύπημα ο 24χρονος ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Αρχικά ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας καθώς δεν μπορούσε να κουνήσει χέρια και πόδια. Λόγω, όμως, της σοβαρότητας της κατάστασής του οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο αδερφός του 24χρονου του στέλνει μήνυμα ενθάρρυνσης λέγοντας: «Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος υπαρξής μου και το καμάρι μου. Πάλεψε για χάρη μου, όπως παλεύω και εγώ για σένα τόσους μήνες. Είσαι η ζωή μου όλη. Είσαι τα πάντα μου. Σ' αγαπώ».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που χρειάζεται ο αδερφός μου αυτή τη στιγμή, είναι η από καρδιάς προσευχή όλων για να φανεί δυνατός στον σταυρό που του ανέθεσε ο Θεός και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Καλπάζει ο κορονοϊός στην Αττική - Ο χάρτης της διασποράς σε όλη τη χώρα