ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα της στο Newsbomb.gr

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα της στο Newsbomb.gr
Intime News

Έκκληση, σε όλο τον κόσμο απευθύνει ο πατέρας της 17χρονης Μάγιας που εξαφανίστηκε στην Κρήτη, για οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν άμεσα με τις αρμόδιες Αρχές, ανέφερε μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στις Αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου της Κρήτης, η εξαφάνιση της 17χρονης.

Η ανήλικη μαθήτρια Μάγια Παπαδοπούλου, απενεργοποίησε το κινητό της τηλέφωνο το μεσημέρι της Πέμπτης (07/01) με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη της.

Το Newsbomb.gr, επικοινώνησε με τον πατέρα της 17χρονης ο όποιος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του ότι ίσως η κόρη του είχε σχεδιάσει την φυγή της.

Σε ερώτηση μας σχετικά με το αν με κάποιο τρόπο τους εκφράσει την αναγκή να απομακρυνθεί από το σπίτι τους ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε «Ναι μας έλεγε συνέχεια πως όταν κλείσει τα 18 θα φύγει από το σπίτι. Ωστόσο δεν μας είχε δείξει στοιχεία πως το προετοιμάζει άμεσα. Την ημέρα που χάσαμε τα ίχνη της, μου είπε απλά ότι θα κάνει μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της 17χρονης εκτιμά ότι ο λόγος της εξαφάνισης της είναι ο έρωτας, καθώς είναι ερωτευμένη με έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της. Επιπλέον αναφέρει πως δύο ημέρες πριν την εξαφάνιση της είχε απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμούς της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι βέβαιος πως η εξαφάνιση της κόρης μου σχετίζεται με τον άνδρα που μας είχε πει πως είναι ερωτευμένη. Χάθηκαν τα ίχνη και των δύο την ίδια ακριβώς ημέρα. Δεν πιστεύω πως είναι τυχαίο. Δύο ημέρες πριν φύγει είχε σβήσει το facebook και το instagram της», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο άνθρωπος που είδε για τελευταία φορά την Μάγια ήταν η ψυχοθεραπεύτρια της την οποία όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr, ο πατέρας της, είχε προειδοποιήσει ότι θέλει να φύγει από το σπίτι.

«Η Μάγια αντιμετώπιζε κάποιες κρίσεις άγχους γι αυτό και την παρακολουθούσε ειδικός.Την Πέμπτη το μεσημέρι είχε ραντεβού μαζί της, ήταν αρκετά ευδιάθετη, μετά το ραντεβού απενεργοποίησε το κινητό της τηλέφωνο και χάσαμε τα ίχνη της».

Ο άνδρας με τον οποίο φέρεται να έχει εξαφανιστεί η Μάγια, ζούσε σε μια κατάληψη όπου σύμφωνα με μαρτυρίες είχε μαζέψει όλα του τα πράγματα δύο ημέρες πριν την φυγή της.

Ωστόσο ο κ. Παπαδόπουλος αποκλείει το γεγονός να έχουν φύγει εκτός του νησιού καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από της αρμόδιες Αρχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα δεν έχει δεχτεί από την Τουρκία επίσημη πρόσκληση για διερευνητικές