ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός – Καλλιάνος: Πολικό ψύχος και χιόνια στην Αττική τις επόμενες μέρες

Καιρός – Καλλιάνος: Πολικό ψύχος και χιόνια στην Αττική τις επόμενες μέρες

Καιρός: Χειμωνιάτικα σχέδια φαίνεται πως έχει ο καιρός καθώς μετά τις βροχοπτώσεις που συνεχίζουν να προκαλούν σημαντικά προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς από την Πέμπτη αναμένονται χιόνια και τσουχτερό κρύο.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας σχετικά σε ενημερωτική εκπομπή του Mega, από το βράδυ της Πέμπτης (14/1) ο καιρός ετοιμάζει χιονοπτώσεις στην βόρεια Ελλάδα αλλά ακόμα και στα πεδινά της Μακεδονίας και της Θράκης.

Χιόνια αναμένονται και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ από την Παρασκευή (15/1), το ψύχος αναμένεται να γίνει αισθητό τόσο στα κεντρικά όσο και στα νότια της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιθανό να χιονίσει και στα βόρεια προάστια της Αττικής το πρωί της Παρασκευής αλλά και στα νησιά του βόρειου και βορειανατολικού Αιγαίου. Στα βόρεια, κεντρικά και τα νότια ορεινά της χώρας αναμένεται ισχυρός παγετός με πολικές θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

Αναφορικά με τον καιρό τις επόμενες ώρες, αναμένονται βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας με τοπικές καταιγίδες στην Αττική και στα νησιά. Από το βράδυ της Τετάρτης θα πέσουν και τα πρώτα χιόνια σε δυτική και ανατολική Μακεδονία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτό είναι το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα λαμβάνουν οι πολίτες