ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη: Έχει σπασμένα πλευρά - Το βίντεο ντοκουμέντο

Αποτροπιασμός για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη: Έχει σπασμένα πλευρά - Το βίντεο ντοκουμέντο

Αποτροπιασμό προκάλεσε ο άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια από δύο νεαρούς

Μιλώντας στο Mega, ο σταθμάρχης στο Μοναστηράκι, Άκης Πάστρας, ο οποίος έφτασε στο σημείο μετά το περιστατικό, περιέγραψε τα γεγονότα. Όπως είπε, ο συνάδελφός του, έκανε παρατήρηση στους δύο νεαρούς για το ότι δεν φορούσαν μάσκα και ότι είχαν τα πόδια τους πάνω στο κάθισμα.

«Όταν βγήκε από τον συρμό, με σχέδιο, περίμεναν να αδειάσει η αποβάθρα, και του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν» σημείωσε. Ο σταθμάρχης, πλέον εξήλθε του νοσοκομείου, ωστόσο έχει σπασμένα πλευρά και δύο κατάγματα.

Σύμφωνα με τον κ. Πάστρα, περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ εργαζομένων και επιβατών του μετρό συμβαίνουν καθημερινά. «Έγιναν αρκετά περιστατικά. Καθημερινότητα ο κίνδυνος και η απειλή» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος ΣΤΑΣΥ, Νίκος Χαιρέτας, έκανε λόγο ότι υπάρχει security στο μετρό αλλά όχι σε κάθε σημείο.

Παράλληλα, ανέφερε ότι υπάρχει μόνιμη δύναμη σταθμευμένη της Αστυνομίας που μπορεί να επιληφθεί στο σταθμό του Mετρό, ενώ εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός. «Είμαστε σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε».

Τέλος, υπογράμμισε ότι ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφάλειας τον τελευταίο χρόνο στο Μετρό, σημειώνοντας πως «επεξεργαζόμαστε νέο σχέδιο για την ασφάλεια με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή του τροχαίου με θύμα την 37χρονη Όλγα και την 3χρονη κόρη της