ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Κλειστά σχολεία στη δυτική Μακεδονία – Δείτε τη λίστα

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Κλειστά σχολεία στη δυτική Μακεδονία – Δείτε τη λίστα

Αρκετά είναι τα σχολεία στη δυτική Μακεδονία που σήμερα θα είναι κλειστά λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Λέανδρος».

Στη Φλώρινα με απόφαση του δημάρχου, Βασίλη Γιαννάκη, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα σχολεία ειδικής αγωγής θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες), καθώς και λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (υποχρέωση λειτουργίας των σχολικών μονάδων με ανοιχτά παράθυρα).

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Αμυνταίου, Άνθιμου Μπιτάκη, σήμερα τα σχολεία Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) του Δήμου Αμυνταίου δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με νεότερη απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη και λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, τα σχολεία στον δήμο Πρεσπών δεν θα λειτουργήσουν σήμερα.

Τέλος, κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία στον Δήμο Εορδαίας. Την απόφαση έλαβε ο δήμαρχος Π. Πλακεντάς, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης.

Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση: «Του έλεγα "όχι", αλλά δεν σταματούσε»