ΕΛΛΑΔΑ

Κορακάκη για Μπεκατώρου: «Δεν είναι εύκολο να παραδεχτείς δημόσια ένα βιασμό»

Κορακάκη για Μπεκατώρου: «Δεν είναι εύκολο να παραδεχτείς δημόσια ένα βιασμό»

Για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου μίλησε στο Mega η Ολυμπιονίκης αθλήτρια Σκοποβολής, Άννα Κορακάκη – «Δεν είναι εύκολο πράγμα να παραδεχτείς δημόσια ένα βιασμό», ανέφερε η αθλήτρια της Σκοποβολής

Σύμφωνα με την Ολυμπιονίκη, για πολλούς αθλητές αυτή η καραντίνα ήταν πάρα πολύ δύσκολη, καθώς τους καθήλωσε σε περιορισμένο αριθμό χώρων.

Εξήγησε πως για τους αθλητές που έχουν προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει δοθεί ειδική άδεια από τη γενική γραμματεία αθλητισμού για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, ωστόσο οι μετακινήσεις περιορίζονται στη διαδρομή από το σπίτι στην προπόνηση και τούμπαλιν.

Αυτή τη στιγμή, όλες οι διοργανώσεις έχουν ακυρωθεί, γεγονός που επηρεάζει και την ψυχολογία των αθλητών.

Όπως υποστήριξε η Ολυμπιονίκης, η κατάσταση σε όλες τις χώρες είναι η ίδια και αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι ότι όλες οι δυσκολίες είναι κοινές για όλο τον πλανήτη. Μιλώντας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είπε ότι σύμφωνα με την ολυμπιακή επιτροπή, αυτοί θα γίνουν κανονικά, κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις.

Μιλώντας για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, ανέφερε ότι δεν είναι εύκολο πράγμα να παραδεχτείς δημόσια ένα βιασμό. Το άκουσμα της είδησης άφησε όλο τον αθλητικό χώρο άφωνο και από τώρα και στο εξής, τέτοια επαίσχυντα περιστατικά θα καταγγέλλονται. Η αθλήτρια συνεχάρη την συναθλήτριά της για την απόφαση να μοιραστεί αυτό το τραυματικό βίωμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου: Ξέσπασε ο πρώην σύζυγός της στον αέρα – Δεν γνώριζε τίποτα (video)