ΕΛΛΑΔΑ

Σοφία Μπεκατώρου: Την Τετάρτη η κατάθεσή της για την σεξουαλική κακοποίηση

Σοφία Μπεκατώρου: Την Τετάρτη η κατάθεσή της για την σεξουαλική κακοποίηση
INTIME

Το πρωί της Τετάρτης καλείται να καταθέσει η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας έπειτα τις σοβαρές καταγγελίες για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατωρου προκάλεσε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Προϊσταμένης Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η οποία ανάθεσε σε εισαγγελέα την διενέργεια έρευνας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έχει ήδη μελετήσει όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και πλέον απέστειλε κλήση στην καταξιωμένη αθλήτρια προκειμένου να εξετασθεί ως μάρτυρας και να προχωρήσει η έρευνα περαιτέρω.

Σημειώνεται, ότι αν και η υπόθεση έχει παραγραφεί, η ολυμπιονίκης θα καταθέσει αναλυτικά για το περιστατικό, ενώ στόχος είναι -αν υπάρχουν αλλά θύματα- να κινητοποιηθούν και να καταθέσουν.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα πληροφορίες, η κ. Μπεκατώρου φέρεται να έχει ήδη αναφερθεί στο επίμαχο θέμα στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται από τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου μετά από καταγγελίες του ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη για κακοδιάχειριση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ: Νέα χιονόπτωση στα βόρεια προάστια – Τσουχτερό κρύο σε όλη την Αττική