ΕΛΛΑΔΑ

Η ανατριχιαστική ομολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας: «Είχαμε σχέση με την 11χρονη, δεν ήταν βιασμός»

Η ανατριχιαστική ομολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας: «Είχαμε σχέση με την 11χρονη, δεν ήταν βιασμός»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία στην υπόθεση βιασμού της 11χρονης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής, «Είχαμε σχέση ήθελα να την παντρευτώ, ήμασταν ερωτευμένοι»

Σοκαριστική ήταν η περιγραφή του προπονητή της 11χρονης, που φέρεται ότι πριν εννέα χρόνια να βίασε την αθλήτριά του. Μιλώντας στο MEGA χωρίς ίχνος μεταμέλειας ανέφερε πως είχε σχέση με το 11χρονο παιδί. Είπε ακόμα ότι την αγαπάει και θέλει ακόμα και σήμερα να την παντρευτεί.

Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε οτι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη «βιασμός», γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε.

Κάναμε γιορτές μαζί και στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάποια άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε, γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα με τη θέλησή της, γιατί όντως θα ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου.»

Στην ομολογία του στο live news, επικαλείται στοιχεία που για ευνόητους λόγους, έχουν απαλειφθεί.

«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα δηλαδή, το ήθελε και έχω τραγικά στοιχεία ας πούμε να αποκαλύψω.

Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Και σε πληροφορώ ότι από μία φτωχή οικογένεια υπάρχει μια τεράστια ωριμότητα. Τα παιδιά που προέρχονται από μία πολύ φτωχή οικογένεια είναι τα πιο ώριμα.»

Ο 38χρονος σήμερα, άνδρας, παραδέχεται την σεξουαλική του επαφή με την ανήλικη, την οποία όμως, δεν θεωρεί λάθος, γιατί όπως λέει, σκόπευε, όταν μεγαλώσει, να κάνει μαζί της οικογένεια.

«Εμένα μου έπεσε ένα κεραμίδι στο κεφάλι γιατί περίμενα ένα κορίτσι να με αναζητήσει για να λήξουμε τη σχέση μας σε ένα γάμο και τελικά καταλαβαίνω ότι έχω καταγγελία πού; Για βιασμό. Εγώ δεν επέβαλα κάτι ποτέ. Απεναντίας. Με ήθελαν.»

-Μιλάμε όμως για ένα παιδί που ήταν 11-12 χρόνων…

«Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή σε 11 ετών, και δεν υπήρξε για τον έναν απλούστατο λόγο ότι μου είχε στείλει μια φορά ένα μήνυμα κρυφά από το κινητό του πατέρα της και την άλλη μέρα πήγα και τους το έδειξα να το διαχειριστούνε όμορφα.

Σίγουρα πλατωνικό ήτανε, όπως ερωτεύεται μία κοπέλα τον δάσκαλο ή ένα αγόρι τη δασκάλα. Αλλά όσο μεγάλωνε κι εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μία φτωχή οικογένεια, γιατί ήτανε πάρα πολύ τίμια και δεν με ένοιαζε, γιατί έλεγα ότι εγώ όλα αυτά θα τα ξεπληρώσω, θα στα δώσω πίσω. Είχα και έχω συναισθήματα.»

-Η σχέση σε ποια ηλικία σταμάτησε να είναι πλατωνική;

«Αυτό δεν το θυμάμαι, πάντως δεν ήταν 11 χρονών, αυτό είναι… Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα.»

-Ήταν 12;

«Ήτανε μεγαλύτερη, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ.»

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όταν η σχέση του έγινε γνωστή, ενημερώθηκε ο όμιλος και ο νεαρός τότε προπονητής, απολύθηκε. Τότε ήταν που βρήκε τον πατέρα της, ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι θα ακολουθηθεί η δικαστική οδός.

Με τον όμιλο πως διεκόπη η συνεργασία;

«Με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν «δεν ξανά έρχεσαι».»

-Μετά συναντήθηκες με τον πατέρα της;

«Πήγα και τον βρήκα, ναι. Τώρα του λέω τι είναι αυτό το πράγμα; Θα τα πούμε μου λέει στον εισαγγελέα. Ο πατέρας της αθλήτριας έβλεπε ότι ήμασταν φουλ ερωτευμένοι, δεν ξεκόλλαγε τα μάτια της από πάνω μου, το καταλάβαινε, αλλά οκ ρε παιδί μου. Τον έκανα παρέα, με έκανε παρέα, πηγαίναμε μαζί όπου φαντάζεσαι, ο κολλητός μου ήτανε. Εγώ ήθελα να πάω να τους τα πω έτσι όπως είναι, στον πατέρα να του μιλήσω και να του πω «ναι, ξέρεις κάτι; Είμαι με την κόρη σου και τη θέλω». Για γάμο την ήθελα, για γάμο ξεκινήσαμε. Λέω «εσύ με αγαπάς; Θες να παντρευτούμε;», «Ναι, θέλω». «Εντάξει, μην υπολογίζεις».

Οκ, θα ήταν λίγο πιο σκληρό, πάντα ένας πατέρας είναι λίγο πιο σκληρό να το ακούσει αυτό για την κόρη του, αλλά δεν είχα πονηρό σκοπό και πρόστυχο. Θα μεγαλώσει λίγο ακόμα, θα τη σπουδάσω, θα τη φροντίσω, την αγαπάω ρε γαμώτο. Δηλαδή είναι ντροπή να αγαπάς έναν άνθρωπο; Θα μεγαλώσει, σιγά πια, 16 χρόνια διαφορά, οκ ρε παιδί μου, έχουνε γίνει και πολύ μεγαλύτερα και υπάρχουνε οικογένειες έτσι.»

-Ο πατέρας της όμως δεν γνώριζε είπαμε…

«Ο πατέρας τον κυνήγαγα στο τέλος και μου άλλαζε θέματα, γιατί καταλάβαινε τι ήθελα να του πω. Και το έβλεπα, στους μορφασμούς, στο στραβοκατάπημα, αυτά. Και δεν μου έλεγε από την αρχή «ξέκοψε».»

Ο τότε προπονητής ιστιοπλοΐας, συνεχίζει την περιγραφή μιλώντας αποκλειστικά στο livenews, ισχυριζόμενος ότι τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία, ότι δεν περίμενε ποτέ μια τέτοια καταγγελία σε βάρος του και μέχρι και σήμερα παραμένει εργένης, ελπίζοντας ότι οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.

«Περίμενα να μεγαλώσει, μετά τα 18 την παρακολουθούσα και έλεγα «Άντε ρε γαμώτο, θα με πάρει ποτέ τηλέφωνο;». Δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Ξέρεις σε αυτά τα πράγματα θέλεις να σε αναζητήσει ο άλλος. Είχε, υπήρξανε αγγελιοφόροι που ξέρανε πού είμαι. Την περίμενα να μεγαλώσει, να με διαλέξει μόνη της. Την αγαπάω, πώς να στο εξηγήσω; Δεν το έκανα και τώρα το έχω μετανιώσει. Πώς μπορώ τώρα εγώ να πω ότι τον βίαζα αυτόν τον άνθρωπο; Είχα δεσμό και την χώρισα για αυτήν την κοπέλα, για αυτήν την κοπέλα. Δεν μπορούσα να κοιτάξω άλλη. Αλλά δεν ήταν το σεξουαλικό, για όνομα του Θεού. Έβλεπα άλλα πράγματα. Ήθελα να μπω στην οικογένειά της, να τους στηρίξω, να τους βοηθήσω.

Είχα πολύ αληθινά συναισθήματα, ειλικρινή. Ποιος βιασμός; Άμα ρωτήσετε τα παιδάκια εκεί μέσα που ήταν στην ηλικία της, θα σας το πούνε όλοι. Ήθελα να την παντρευτώ, πού είναι το κακό; Μου έλεγε η μάνα μου «Γιατί δεν αφήνεις έναν άνθρωπο να σε πλησιάσει;». Τι να της πω τώρα; Ότι είμαι ακόμα εκεί; Ναι, ακόμα εκεί είμαι.»

Η 20χρονη, σήμερα, αθλήτρια, αναμένεται σύντομα να κληθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσει την δική της εκδοχή για τον εφιάλτη που άρχισε όταν ήταν 11 ετών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

'Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας