ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Αττική: Σοκάρουν εικόνες ανηλίκων που ποζάρουν με όπλα - Αλωνίζουν οι συμμορίες

Δυτική Αττική: Σοκάρουν εικόνες ανηλίκων που ποζάρουν με όπλα - Αλωνίζουν οι συμμορίες

Με πιστόλια των 9 χιλιοστών, πιστολιά μικρότερου διαμετρήματος, κυνηγητικά όπλα και επαναληπτικές καραμπίνες στα χέρια, μικρά παιδιά ποζάρουν και επιδεικνύουν τον οπλισμό τους, όπως φαίνεται στα φωτογραφικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε το Mega. Όλα αυτά, στη Δυτική Αττική όπου η κατάσταση με το θέμα της χρήσης όπλων από ανήλικους έχει ξεφύγει.

Στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού φαίνονται φωτογραφίες – ντοκουμέντα με ανήλικους που οπλοφορούν, ενώ ακόμα δεν είναι ούτε 15 ετών. Όλα αυτά στη σκιά των δραματικών περιστατικών άσκοπων πυροβολισμών στη Δυτική Αττική που αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο.

Ανήλικος στη Δυτική Αττική βγαίνει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πυροβολεί. Κρατά μια καραμπίνα και πατά τη σκανδάλη δύο φορές. Ανεβάζει μάλιστα και το βίντεο στα social media. Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του Εσκομπάρ του Μενιδίου που πυροβολούσε στους δρόμους της περιοχής αδιαφορώντας για το εάν τραυματίσει ή ακόμα και σκοτώσει κάποιο ανυποψίαστο πολίτη.

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Mega σοκάρουν. Με πιστόλια των 9 χιλιοστών, πιστολιά μικρότερου διαμετρήματος, κυνηγητικά όπλα και επαναληπτικές καραμπίνες στα χεριά μικρά παιδιά ποζάρουν και επιδεικνύουν τον οπλισμό τους.

Αγόρια που η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 15 έτη φωτογραφίζονται με βαρύ οπλισμό σε μια περιοχή όπου η εγκληματικότητα σύμφωνα με τους κατοίκους έχει μετατρέψει την καθημερινότητά τους σε εφιάλτη. Την ίδια ώρα ανήλικοι της Δυτικής Αττικής φοβούνται ακόμη και να κυκλοφορήσουν μόνοι τους, ενώ αποκαλύπτουν τη δράση των συμμοριών.

Σε άλλες φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το Mega φαίνονται δυο διαφορετικοί ανήλικοι να κρατούν και να απαθανατίζονται με κυνηγητικά όπλα και επαναληπτικές καραμπίνες. Σε μια μάλιστα περίπτωση ο ανήλικος έχει περασμένο στο στήθος του μια ζώνη μεγάλη με σφαίρες.

Σε άλλο φωτογραφικό ντοκουμέντο ένας άνδρας είναι οπλισμένος σαν αστακός. Στην κατοχή του έχει δυο όπλα, μια καραμπίνα και ένα πιστόλι, ενώ στο αριστερό του χέρι κρατά ένα μικρό σπαθί.

Καταστηματάρχες καταγγέλλουν στην κάμερα του MEGA πως οι συμμορίες καθημερινά αλωνίζουν στην περιοχή.

Η Δυτική Αττική αποτελεί βάση πολλών εγκληματικών ομάδων που λεηλατούν επιχειρήσεις και σπίτια σε όλο το λεκανοπέδιο με τις υπηρεσίες όμως της ΕΛΑΣ να είναι αποδυναμωμένες.

Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής ζητούν να μπει τέλος στη δράση των συμμοριών ώστε να μπορέσουν να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Παπανδρέου: Το τρομερό μυστικό του που γνώριζαν μόνο 2 άνθρωποι