ΕΛΛΑΔΑ

Σήφης Βαλυράκης: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με άλλα δυο σκάφη κοντά στο σημείο της τραγωδίας

Σήφης Βαλυράκης: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με άλλα δυο σκάφη κοντά στο σημείο της τραγωδίας
Glomex/Mega

Σήφης Βαλυράκης: Συνέχεια στο θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και ανατρέπει τα δεδομένα.

Η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη συνεχίζει να είναι ανοικτή με την έρευνα των αρχών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ένα νέο βίντεο, από κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα της περιοχής της Ερέτριας, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Σε αυτό το βίντεο φαίνονται τουλάχιστον δυο ακόμα σκάφη να έχουν αναχωρήσει από το λιμανάκι της Ερέτριας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου μεταξύ 11:14 και 11:33. Το εν λόγω βίντεο, αλλά και αρκετές φωτογραφίες, εξετάζονται ενδελεχώς από τις αρχές έτσι ώστε να καταφέρουν να διαλευκάνουν την υπόθεση και να καταλήξουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν στα χέρια τους και φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από ερασιτεχνικό drone το οποίο πετούσε στην περιοχή από τις 11:30 ως τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, όπου επίσης φαίνονται να λείπουν συγκεκριμένα σκάφη από το λιμάνι της Ερέτριας.

Το Λιμενικό έχει καλέσει ήδη τουλάχιστον δυο ψαράδες της περιοχής για να δώσουν διευκρινίσεις, αφού στις πρώτες καταθέσεις τους φαίνεται να έχουν πει ψέματα ότι δεν είχαν βγει από το λιμάνι την επίμαχη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες. Μάλιστα φέρεται να έχει σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία για ψευδορκία.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Σήφης έγειρε και έπεσε από μόνος του στη θάλασσα. Αυτό που του συνέβη ήταν πολύ σκληρό και δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει. Αναζητούμε και άλλες μαρτυρίες, βίντεο και στοιχεία», ανέφερε η σύζυγος του εκλιπόντος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη σε στέλεχος του υπουργείου Ναυτιλίας.

Αυτό, ωστόσο, που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση θα είναι το πόρισμα του πραγματογνώμονα από την αυτοψία στο σκάφος του Σήφη Βαλυράκη. Εκεί θα φανεί αν τα θανατηφόρα τραύματα έχουν προκύψει από την προπέλα του δικού του σκάφους, ενώ παράλληλα θα έχουν προχωρήσει περαιτέρω οι έρευνες Λιμενικού και Αστυνομίας φτάνοντας σε ένα αποτέλεσμα για την υπόθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αττική: Φόβος για «έκρηξη» κρουσμάτων έως και 40% τις επόμενες 15 ημέρες