ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδίαζαν το ΙΧ τους με βενζίνη και τη χρέωναν στο ΕΚΑΒ!

Εφοδίαζαν το ΙΧ τους με βενζίνη και τη χρέωναν στο ΕΚΑΒ!

Επί ένα χρόνο έβαζαν βενζίνη και τη χρέωναν στο ΕΚΑΒ!

Ο λόγος για μια γυναίκα και έναν άντρα, 42 ετών έκαστος, οι οποίοι βρήκαν αυτόν τον …πρωτότυπο τρόπο για δωρεάν καύσιμα!

Η 42χρονη, που είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ, μετέβη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και παρέλαβε ασθενοφόρο, που ήταν σταθμευμένο σε ειδικό χώρο του Νοσοκομείου, στο οποίο επιβιβάσθηκε μαζί με τον 42χρονο.

Ακολούθως, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, στο οποίο εφοδιάζονται με καύσιμα τα ασθενοφόρα οχήματα του Πειραιά και γέμισαν σε τρία πλαστικά δοχεία 69 λίτρα βενζίνης αξίας 121 ευρώ, τα οποία χρέωσαν στο παραπάνω ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια άδειασαν το ένα δοχείο στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου της γυναίκας...

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από τις αστυνομικές αρχές προέκυψε ότι επί ένα έτος περίπου, οι δυο συλληφθέντες χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικά ασθενοφόρα εφοδιάζονταν από το ίδιο πρατήριο στον Πειραιά, ποσότητες βενζίνης, τις οποίες χρέωναν στα ασθενοφόρα.

Μάλιστα, η 42χρονη κάθε φορά που παραλάμβανε με αυτό τον τρόπο βενζίνη, υπέγραφε χρησιμοποιώντας ονόματα συναδέλφων της, που είχαν υπηρεσία κατά την ώρα παραλαβής της βενζίνης, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή.