ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Δολοφονική η επίθεση σε βάρος μου - «Μας χτύπησαν» φώναξε η γυναίκα μου

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Δολοφονική η επίθεση σε βάρος μου - «Μας χτύπησαν» φώναξε η γυναίκα μου

Για την διπλή εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια έξω από το σπίτι του το βράδυ της Τρίτης μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «είμαι από τους πλέον στοχοποημένους με την ανοχή πολλών που σήμερα θα διαμαρτυρηθούν με κροκοδείλια δάκρυα. Είναι συγκεκριμένη η ιδεολογία που βρίσκει το λόγο και τις κοινοβουλευτικές ενέργειές μου ενοχλητικές σε σημείο που αποπειράθηκαν δολοφονική επίθεση εναντίον μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο «από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, υπάρχουν παιδιά που ήταν σε απόσταση λίγων μέτρων από την έκρηξη».

Περιγράφοντας τι συνέβη είπε ότι «βρισκόμουν μέσα στο σπίτι όταν άκουσα την Ελένη να φωνάζει "Κωνσταντίνε μας χτυπήσανε". Αντιλήφθηκα ότι το ένα αυτοκίνητο καίγεται και κάτω από το άλλο υπήρχε φλόγα».

Η επίθεση έγινε το βράδυ της Τρίτης όταν άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στο αυτοκίνητο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Από την έκρηξη, σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο του βουλευτή, καθώς και στην είσοδο της οικίας, καθώς το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά. Το αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 19.30 το απόγευμα. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του, όταν άκουσαν έναν ισχυρό θόρυβο. Βγήκαν έξω και είδαν το αυτοκίνητο του βουλευτή να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Ο κ. Μπογδάνος έτρεξε και μετακίνησε το αυτοκίνητο της συζύγου του, πριν προλάβει να εκραγεί και ο δεύτερος μηχανισμός.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

«Οι τραμπούκοι δεν θα μας φοβίσουν»

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε δήλωση που έκανε ανέφερε πως πίσω από τέτοιες θρασύδειλες επιθέσεις κρύβονται τραμπούκοι που είναι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας, ενώ επεσήμανε πως δεν πρόκειται να νικήσουν ούτε αυτοί, ούτε οι πολιτικοί τους αντίπαλοι.

«Οι τραμπούκοι, εχθροί της φιλελεύθερης Δημοκρατίας, για άλλη μια φορά κρύβουν το πρόσωπό τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις. Εναντίον αντιπάλων τους, αλλά και των οικογενειών μας», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

«Δεν θα νικήσουν, δεν θα φοβίσουν. Ούτε αυτοί, αλλά ούτε και οι πολιτικοί τους σπόνσορες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στο τραπέζι το σκληρό lockdown – Τρομάζουν τα επιδημιολογικά δεδομένα