ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνουν έξι σταθμοί του Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Κλείνουν έξι σταθμοί του Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.
Intime News

Κλειστοί θα παραμείνουν έξι κεντρικοί σταθμοί του Μετρό εξαιτίας συγκέντρωσης που έχει προγραμματιστεί για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Kλείνουν στις 16:00 οι σταθμοί του μετρό Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Ευαγγελισμός και Θησείο λόγω της συγκέντρωσης που θα γίνει στις 17:30 στα Προπύλαια για τον κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Παράλληλα, συγκεντρώσεις προγραμματίζονται επίσης στο Πολυτεχνείο ΑΠΘ στις 14:00, στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα στις 12:00 και στη Χάληδων πάλι στις 12:00 στα Χανιά.

Όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, «το κράτος στοχοποιεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα. Βάσει του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου, που περιορίζει τις άδειες των κρατουμένων και μπλοκάρει τους πολυ-ισοβίτες από το να εκτίουν τις ποινές τους σε αγροτικές φυλακές, ο Κουφοντίνας απήχθη απροειδοποίητα από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας […] Ο Δ. Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου 2021. Ας σταθούμε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον αγώνα του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Forbes: «Οι Τούρκοι έχουν πιο ισχυρό Ναυτικό» - Δείτε τι έπαθαν από τον… αδύναμο ελληνικό Στόλο