ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η Λυδία Σέρβου: Ο συνθέτης μου είπε - «Αν μου κάτσεις θα έχεις συμβόλαιο» (vid)

Συγκλονίζει η Λυδία Σέρβου: Ο συνθέτης μου είπε - «Αν μου κάτσεις θα έχεις συμβόλαιο» (vid)

Για τη σεξουαλική επίθεση που κατήγγειλε πως υπέστη από τον μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση, μίλησε η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου την Πέμπτη (04/02) στην εκπομπή «TikTalk» στον ALPHA.

Η Λυδία Σέρβου, χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του μουσικοσυνθέτη στη συνέντευξή της, εξήγησε αρχικά πώς πήρε την απόφαση να αποκαλύψει τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη σε ηλικία 15 ετών.

«Με το που άκουσα την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, "πνίγηκα" και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά», είπε η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν ιερέας και ήρθε σ' επαφή με τον μουσικοσυνθέτη και έτσι κανονίστηκε, σε ηλικία 15 ετών, η συνάντηση της τραγουδίστριας με εκείνον.

Στη συνέχεια, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε, το κυνηγητό για να την πείσει να ολοκληρώσουν και το αίσθημα ανικανότητας που ένιωσε στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της: «Κανονίσαμε τη συνάντηση και πήγα σε ένα σπίτι. Δεν ήταν στούντιο. Μπήκαμε μέσα και κλείδωσε την πόρτα. Αντέδρασα του είπα "γιατί κλειδώνετε;", "από συνήθεια "μου απάντησε. Ανεβήκαμε σ' ένα σκοτεινό σαλόνι, που είχε μια περίεργη μυρωδιά, υπήρχαν τασάκια με αποτσίγαρα. Είχα εντυπωσιαστεί απ' ό,τι έβλεπα. Με ρώτησε αν ήθελα κάτι και του ζήτησα ένα ποτήρι νερό. Όταν γύρισε με το ποτήρι, ήταν γυμνός. Άρχισε ένα κυνηγητό στο σαλόνι και με άρπαξε να με φιλήσει. Τρόμαξα που τον είδα σε αυτή την κατάσταση. Μου είπε ότι δεν θα με άκουγε κανείς. Όταν είδε ότι δεν θα γινόταν τίποτα, με άφησε να κλαίω σε μια γωνία και εκείνος μπροστά στον καθρέφτη αυτοϊκανοποιήθηκε. Το μαρτύριό μου κράτησε πάνω από μια ώρα».

«Φοβόμουν δεν ήξερα τι με περιμένει. Δεν με άφηνε να φύγω. Του έλεγα αφήστε με να φύγω. Εκείνος κάποια στιγμή μου λέει δεν πρόκειται να κάνεις τίποτε αν μου καθόσουν απόψε, αύριο θα είχες συμβόλαιο με δισκογραφική. Εγώ δεν τον άκουγα, του έλεγα μονάχα αφήστε με να φύγω», πρόσθεσε.

Όταν έφυγε από το σπίτι βρήκε ένα ταξί, όπως είπε. Ο ταξιτζής την ρωτούσε τι έγινε και γιατί κλαίει αλλά εκείνη του έλεγε «μη με ρωτάς, πήγαινέ με στο Μαρούσι».

Η Σέρβου παραδέχθηκε πως, ύστερα από τη σεξουαλική επίθεση, «δεν μπόρεσε να φλερτάρει ξανά γιατί δεν την ξέχασε ποτέ» και κατέφυγε στη βοήθεια ειδικών ενώ σκέφτηκε να καταγγείλει το περιστατικό, αλλά «φοβήθηκε τι θα έλεγε ο κόσμος».

Όπως είπε μετά την αποκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησής της εισέπραξε πολύ αγάπη ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση της προκάλεσε η συμπαράσταση που δέχθηκε από τους μαθητές της και τους γονείς των μαθητών της.

Τέλος, η τραγουδίστρια τόνισε πως περίμενε ότι ο μουσικοσυνθέτης θα είχε σταματήσει αυτού του είδους τη συμπεριφορά λόγω της ηλικίας του αλλά, όπως έμαθε, συνεχίζει τα ίδια και υπάρχουν και άλλες γυναίκες -κατά τα λεγόμενά της- που έχουν βιώσει ανάλογα περιστατικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Όχι» σε αυστηρό lockdown - Ποιες οι εισηγήσεις της επιτροπής - Το σχέδιο για την Αττική