ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν είναι ύποπτος φυγής ο Άκης»

«Δεν είναι ύποπτος φυγής ο Άκης»

Δεν είναι ύποπτος φυγής ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του.


Δήλωση που έγινε από τον Γιάννη Παγορόπουλο, με αφορμή το χθεσινό τελεσίγραφο του εφέτη ανακριτή Θεόδωρου Κανελλόπουλου προς τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ για να καταθέσει το ποσό της εγγύησης των 150.000 ευρώ που του έχει επιβληθεί προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος.

«(…)Ο λόγος για τον οποίον επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον Α. Τσοχατζόπουλο, αφορά αποκλειστικά και μόνον στην τυπική παράλειψή του να συμπεριλάβει το διαμέρισμα που απέκτησε τον Απρίλιο του 2010, στη δήλωση ‘πόθεν έσχες’ του ίδιου έτους 2010 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής ελέγχου της Βουλής, στην οποία, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή παρείχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και δικαιολογητικά. Το δήλωσε, βεβαίως, όπως όλοι οι πολίτες, στην φορολογική του δήλωση, στο τέλος του ιδίου έτους 2010», αναφέρει ο δικηγόρος και συνεχίζει.

«Για όλες δε τις υποθέσεις που τον αφορούν, ο ίδιος ήταν παρών και διατύπωσε εξ αρχής τις πολιτικές και νομικές του θέσεις, χωρίς να κριθεί σε καμιά χρονική στιγμή ότι είναι ύποπτος φυγής στο εξωτερικό ή οπουδήποτε αλλού και χωρίς να του επιβληθεί άλλος περιοριστικός όρος», συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης:

«Καταθέτεις 150.000 ευρώ ή φυλακή»!