ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Μαξίμου - Δηλώσεις Κικίλια για την πορεία της πανδημίας

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Μαξίμου - Δηλώσεις Κικίλια για την πορεία της πανδημίας

Lockdown: Έκτακτη σύγκληση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας αποφασίστηκε στη μεσημεριανή σύσκεψη για την εκτίμηση της πορείας της πανδημίας η οποία έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έκανε την εν λόγω ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.

«Παρατέθηκαν τα δεδομένα, ο πρωθυπουργός ζήτησε την έκτακτη σύγκλιση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων. Η Επιτροπή θα συνεδριάσει σήμερα στις 19:00 και θα ανακοινωθούν τα μέτρα» ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας.

Νωρίτερα σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας είχε ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που και τα σημερινά δεδομένα για την Αττική είναι ανησυχητικά, θα εισηγηθεί να επιβληθεί ένα σκληρό lockdown στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας αλλά και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμενέας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Έκτακτη σύγκληση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων - Προς ολικό lockdown η Αττική