Κρούσματα σήμερα: Ανησυχία για τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα – Δείτε το infographic

Newsbomb

Newsbomb.gr

Κρούσματα σήμερα: Υψηλά τα νούμερα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ με 1.496 νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο στη χώρα. Μεγάλος ο αριθμός των διασωληνωμένων, ποιες περιοχές είχαν τις περισσότερες νέες λοιμώξεις από τον κορονοϊό.

Ο κορονοϊός έχει επιστρέψει με ένα τρίτο ισχυρό κύμα που προβληματίζει την Ελλάδα. Ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώνεται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ έχει αυξηθεί κατά πολύ, με αρκετές περιοχές να είναι στο «κόκκινο» και να ανησυχούν επιστήμονες και κυβέρνηση.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ανακοινώθηκαν και τα νέα αυστηρά μέτρα που θα ισχύουν από το πρωί της Πέμπτης (11.02) με την Αττική να μπαίνει σε σκληρό lockdown.

Την Τετάρτη (10.02), ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.496 νέα κρούσματα στη χώρα το τελευταίο 24ωρο. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς 17 νέοι θάνατοι με το σύνολο τους να ανέρχεται πλέον στους 6.034 ενώ 284 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η Αττική αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, αφού είχε περισσότερο από το 53% των κρουσμάτων, με την Αχαΐα, τη Θεσσαλονίκη, την Εύβοια και τη Λάρισα να ακολουθούν σε κρούσματα.

Δείτε το Infographic

Τα κρούσματα σήμεραnewsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Η Αθήνα θα σιγήσει! Όλα όσα αλλάζουν μέχρι 28/02 – Τι κλείνει και τι μένει ανοιχτό

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved