ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η περιγραφή 20χρονης: «Με πέταξε πάνω στο κρεβάτι, αντέδρασα και με χαστούκισε»

Συγκλονίζει η περιγραφή 20χρονης: «Με πέταξε πάνω στο κρεβάτι, αντέδρασα και με χαστούκισε»

Τα όσα έζησε το 20χρονο κορίτσι καθηλώνουν - Τα σημάδια στο κορμί της παραμένουν νωπά και της θυμίζουν.

Απέρριψε επανειλημμένα έναν νεαρό άνδρα που προσπαθούσε να την προσεγγίσει. Η απόρριψη αυτή εξελίχθηκε σε εμμονή, η εμμονή σε απειλές και ύστερα άρχισε ο εφιάλτης.

«Άρχισε να με πνίγει στα υπερβολικά τηλέφωνα… του το είχα κάνει ξεκάθαρο ότι ‘ξέρεις κάτι; Μην περιμένεις από εμένα…’, Του έλεγα ότι έχω δουλειές, προσπαθούσα κάπως να το αποφύγω γενικότερα τον τελευταίο μήνα…υποστήριζε ότι εγώ μιλάω ερωτικά με κάποιον άλλον και συνεπώς εκείνον τον κοροϊδεύω τόσο καιρό που του λέω ότι δεν θέλω σχέση και δεν θέλω κάτι παραπάνω».

Τα μηνύματα στο κινητό της 20χρονης άρχισαν να γίνονται όλο και πιο απειλητικά.

«Εσύ φταις. Τα ακυρώνεις πάντα όλα. Αν ήθελες θα γινόταν, αλλά για ακόμα μια φορά μου έριξες άκυρο. Από εδώ και πέρα θα δεις… Εσύ φταις».

Ο εφιάλτης πού έζησε

Η 20χρονη κοπέλα περιγράφει στο MEGA τα όσα έζησε στα χέρια του νεαρού άνδρα, όταν εκείνος αποφάσισε να κάνει τις απειλές του πράξη. Την παρακολουθούσε. Περίμενε να μείνει μόνη και μόλις βρήκε την ευκαιρία, εισέβαλλε στο σπίτι της.

«Άνοιξα την πόρτα για να βγω έξω και δεν τα κατάφερα. Πρόλαβε να μπει μέσα. Ξεκίνησε να μου λέει κάτι ασυναρτησίες του τύπου ότι τον κοροϊδεύω, ξεκίνησε να με φτύνει, να με χαρακτηρίζει με πολύ άσχημες βρισιές… Πήγα να τον σπρώξω, με έσπρωξε, έπεσα στον καναπέ κι έτρεξα και πήγα να κλειδωθώ στο δωμάτιο της αδελφής μου αλλά μπήκε μέσα… και με πέταξε πάνω στο κρεβάτι… τον σφαλιάρισα για να φύγει από πάνω μου και τότε ήταν που μου «γύρισε» το πρώτο χαστούκι. Έπειτα με κλώτσησε στο πόδι…».

Η περιγραφή της συγκλονίζει. Ο θυμός του ήταν ανεξέλεγκτος. Όταν κατάλαβε ότι εκείνη προσπαθούσε να ζητήσει βοήθεια, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

«Όταν ήταν κάπως απασχολημένος για μερικά δευτερόλεπτα, έτρεξα στην κουζίνα όπου είχα αφήσει το κινητό μου και πήρα τηλέφωνο το πιο κοντινό άνθρωπο που πίστευα ότι μπορεί να έρθει γρήγορα… δεν πρόλαβα να ακούσω απάντηση, τίποτα, γιατί ήρθε και μου λέει ‘μωρή τι κάνεις…’ και μου πήρε το κινητό από το χέρι, το πέταξε κάτω, μου έδωσε μια σφαλιάρα, έπεσα στο πάτωμα και με κλώτσησε στην πλάτη. Σηκώθηκα πάνω και τον απείλησα ότι θα πάρω την αστυνομία, μου λέει ‘καν’ το και θα σε πνίξω’».

Η επέμβαση του ανθρώπου που πρόλαβε να καλέσει από το τηλέφωνό της η 20χρονη, την κατάλληλη ώρα, σταμάτησε τον νεαρό άνδρα που τράπηκε σε φυγή. Παρά το σοκ, το κορίτσι βρήκε το κουράγιο, πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

«Έχω ένα σημάδι στο πόδι μου από την κλωτσιά, είχα κάτι μελανιές και έχω ακόμα μελανιές στα πόδια και στα χέρια, είχα κάτι γρατζουνιές, είχα παρατηρήσει ότι είχα κοκκινίλες στο λαιμό μου και στο πρόσωπό μου κυρίως».

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί της και άλλες γυναίκες οι οποίες περιγράφουν παρόμοιες συμπεριφορές στο παρελθόν από τον ίδιο άνδρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα: Στο «κόκκινο» Αττική με 676, Θεσσαλονίκη με 129 και Αχαΐα με 94