ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα είναι ψυχολογικά ράκος, δεν μπορεί να βγει στο φως της ημέρας»

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα είναι ψυχολογικά ράκος, δεν μπορεί να βγει στο φως της ημέρας»

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, στην υπόθεση με το βιτριόλι, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στιν ΑΝΤ1, τόσο για τη δικηγορία, και την περιπέτεια της υγείας που πέρασε αλλά και για την άτυχη Ιωάννα

Ο Απόστολος Λύτρας όπως είπε αρνείται να αναλάβει υποθέσεις που αφορούν σε εγκλήματα με παιδιά, ενώ επηρεάζεται από τις δύσκολες υποθέσεις και θεωρεί ότι αυτές κάνουν ύπουλη ζημιά στην ψυχολογία.

«Η δουλειά μας είναι πιο δύσκολη, ξεπερνάει το κομμάτι του σόου και μπαίνουμε σε πιο βαθιά μονοπάτια. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, ό,τι και να κάνει έχει το δικαίωμα της υπεράσπισης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποια είναι μια από τις υποθέσεις που τον έχει συγκλονίσει: «Με είχε σοκάρει το έγκλημα στο Κορωπί, που μπροστά στα παιδιά, η σύντροφος του πατέρα, σκότωσε τη μητέρα τους. Επειδή έχω σχέση με τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η σκηνή που έχουν δει… Ήταν σοκαριστικό, είχε και άλλα επακόλουθα, βλέπεις να διαλύεται μια οικογένεια».

«Αδιανόητο έγκλημα ήταν με την Ιωάννα και το βιτριόλι. Ο κόσμος έχει ξεφύγει. Θεωρώ ότι πήγαινε για να τη σκοτώσει. Υπήρχε παρακολούθηση για να την καταστρέψει εφ’ όρου ζωής. Η Ιωάννα δεν είναι καλά, είναι ψυχολογικά ράκος, δεν μπορεί να βγει στο φως της ημέρας. Μια τόσο όμορφη κοπέλα…», τόνισε ο δικηγόρος για την Ιωάννα.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Πίεση, άγχος, ο τρόπος ζωής, χάνεις πάρα πολλά πράγματα. Τα παιδιά σου, περνάει η καθημερινότητα και δεν είσαι κοντά τους, εμένα αυτό μου στοιχίζει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Προς αυστηρό lockdown Αχαΐα, Ρέθυμνο, Εύβοια - Τα σενάρια για Θεσσαλονίκη