ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης για κακοκαιρία στην Αττική: Υπάρχουν πολλά προβλήματα - Έννοιά μας η ηλεκτροδότηση

Μητσοτάκης για κακοκαιρία στην Αττική: Υπάρχουν πολλά προβλήματα - Έννοιά μας η ηλεκτροδότηση

Ολοκληρώθηκε η νέα σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία Μήδεια, που χτυπά από τη Δευτέρα την Αττική με ιδιαίτερη σφοδρότητα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα.

Έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνεδρίαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ με αφορμή την αναβολή των ραντεβού για εμβολιασμούς διαβεβαίωσε ότι καμία δόση εμβολίου δεν θα πάει χαμένη.

«Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι στην Αττική με ένα πολύ έντονο καιρικό φαινόμενο που φαίνεται ότι θα κρατήσει μέχρι αύριο το πρωί. Θα επηρεάσει την Αττική μέχρι αύριο το πρωί, επηρεάζει ήδη την Εύβοια, και θα επηρεάζει και μέχρι αύριο το απόγευμα την Κρήτη. Συνιστούμε προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις. Να αποφεύγουμε όλες τις περιττές μετακινήσεις όσο αυτό είναι δυνατό».

«Ο κρατικός μηχανισμός κάνει το καλύτερο δυνατό να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς. Μεγάλη μας έγνοια είναι η ηλεκτροδότηση όπου γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα ειδικά στην Αττική, ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει το καλύτερο δυνατό. Θα υπάρχει ενημέρωση για το που υπάρχουν οι βλάβες. Νομίζω ότι όλοι θα δείξουμε υπομονή, για ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο., και το παρακολουθούμε. Οι αρμόδιοι υπουργοί και η Πολιτική Προστασία θα σας ενημερώνουν αναλόγως», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα η Πολιτική Προστασία απηύθυνε έκκληση προς όλους τους κατοίκους της Αττικής να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεύτερος νεκρός - Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε αποκλεισμένο χωριό