ΕΛΛΑΔΑ

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία: 30χρονη Ελληνίδα καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από αλλοδαπό

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία: 30χρονη Ελληνίδα καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από αλλοδαπό

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος ενός αλλοδαπού, σημειώθηκε στο νησί της Σαντορίνης.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας άρχισαν να «χτενίζουν» το νησί μετά την καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας η οποία εργάζεται στο νησί της Σαντορίνης. Συμφώνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο Παλαιστίνιος με καταγωγή από την Αίγυπτο, αποπειράθηκε να βιάσει 30χρονη Ελληνίδα στο συγκρότημα που διαμένουν και οι δύο στην περιοχή Ακρωτήρι.

Ειδικότερα, χτες στις 9 το πρωί, η 30χρονη πήγε σε κοινόχρηστο χώρο, για να πλύνει τα ρούχα της, στο συγκρότημα που διαμένει και τον οποίο έχει παραχωρηθεί από την εταιρεία που εργάζεται. Εκεί την ακολούθησε, ο 36χρονος οποίος σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε η νεαρή είχε άγριες διαθέσεις.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η νεαρή στάθηκε τυχερή καθώς αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να ξεφύγει από τον 36χρονο πρόσφυγα. Η περιγραφή που έδωσε η κοπέλα ήταν λεπτομερής, κι έτσι ο επίδοξος βιαστής, παρόλο που προσπάθησε να κρυφτεί, εντοπίστηκε μετά από τρεις ώρες από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας.

Στο μεταξύ, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεκάδες περιοχές στο σκοτάδι - Κίνδυνος να μείνουν χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ