ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Αιγύπτιος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 17 ετών

Δημήτρης Λιγνάδης: Αιγύπτιος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 17 ετών

Άλλη μια σοκαριστική καταγγελία για τον Δημήτρη Λιγνάδη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά πρόκειται για Αιγύπτιο ο οποίος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη σε ηλικία 17 ετών.

Σύμφωνα με το MEGA η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι γονείς του Αιγύπτιου έμαθαν κάποια πράγματα για εκείνον και τον αντιμετώπισαν με πολύ άσχημο τρόπο. Ο ίδιος τότε βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του Λιγνάδη, αφού δεν είχε που αλλού να πάει, ωστόσο επειδή έβλεπε και άλλα ανήλικα να μπαινοβγαίνουν και αυτός είναι και ο λόγος που πήρε την απόφαση να σταματήσει την «παρέα» μαζί του.

Περιγράφοντας τον βιασμό του ο 17χρονος τότε άνδρας, είπε ότι πήγαν οι δυο τους σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο και εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό του.

«Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε» είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος σήμερα νεαρός.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε παρακολουθήσει το σπίτι του Λιγνάδη στο Μεταξουργείο

Όπως λένε αστυνομικές πηγές στο newsbomb, το Μάιο του 2012 το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη είχε γίνει αντικείμενο έρευνας μετά από ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε: «Μπαινοβγαίνουν στο διαμέρισμα ανήλικα παιδιά απογευματινές και βραδινές ώρες». Το ενδεχόμενο να βρίσκεται πίσω από τις περίεργες επισκέψεις στο σπίτι κάποιο κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων, που μπορεί να έπεσαν θύματα trafficking, είχε ως αποτέλεσμα η έρευνα να ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αστυνομικοί με πολιτικά μετέβησαν στην πολυκατοικία όπου ζει ο Δημήτρης Λιγνάδης τρεις φορές για να κάνουν παρακολούθηση. Όπως λένε αστυνομικοί, δεν προέκυψε κάτι από τις παρακολουθήσεις (δεν διαπιστώθηκε ότι μπαίνουν ή βγαίνουν στο κτίριο ανήλικοι) και η έρευνα σταμάτησε. Το αποτέλεσμα ήταν να μη σχηματιστεί καν δικογραφία για την υπόθεση και να μην κληθεί ποτέ για κατάθεση ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μάλιστα, ποτέ δεν έγινε γνωστό εάν το διαμέρισμα συνδεόταν με οποιοδήποτε τρόπο με κάποιο κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων. Οι αναφορές πάντως έκαναν λόγο για προσφυγόπουλα που έδιναν εκεί το παρών. Πήγαιναν εκεί για να μάθουν θέατρο ή για κάποιο άλλο λόγο; Ούτε αυτό έχει απαντηθεί από τις Αρχές.

Η είδηση της σύλληψης του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη επαναφέρει τα αναπάντητα ερωτήματα, αν και κανείς δεν έχει στοιχεία που συνδέουν τον συλληφθέντα με κάποιο κύκλωμα. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι γιατί δεν έγινε έρευνα από τις Αρχές για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δεκαήμερο -«φωτιά»: Στο Αιγαίο ο τουρκικός στόλος – Στήνει «τείχος» η Ελλάδα, έρχονται και οι Γάλλοι