ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσματα σήμερα: Τι δείχνουν τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα – Δείτε το Infographic

Κρούσματα σήμερα: Τι δείχνουν τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα – Δείτε το Infographic

Κρούσματα σήμερα: Η ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων για τον κορονοϊό που ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (25.02) ο ΕΟΔΥ για την Ελλάδα.

Για ακόμα ένα 24ωρο τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ ήταν αρκετά. Οι 1.784 νέες μολύνσεις προκαλούν ανησυχία, περισσότερος όμως είναι ο προβληματισμός για τους διασωληνωμένους που έχουν φτάσει στους 367 ενώ αυξήθηκε και ο αριθμός των θανάτων με 39 συμπολίτες μας να φεύγουν από τη ζωή το τελευταίο 24ωρο.

Η Αττική για ακόμα μια φορά διατήρησε τα θλιβερά πρωτεία, καθώς κατέγραψε 880 νέα κρούσματα. Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, όπου καταγράφηκαν 241 νέες μολύνσεις. Ανησυχητική είναι η κατάσταση και στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας με 156 νέα κρούσματα και αναλογία ανά 100.000 πληθυσμού στο 31,86 ενώ στον Πειραιά τα 152 νέα κρούσματα αντιστοιχούν σε αναλογία 33,85 προκαλώντας έκδηλη ανησυχία.

Προβληματίζει η Θεσσαλονίκη, ψηλά και η Αχαΐα

Για ακόμα μια ημέρα ανησυχητική είναι και η εικόνα της Θεσσαλονίκης. Στη συμπρωτεύουσα καταγράφηκαν 183 νέα κρούσματα, τα δεύτερα περισσότερα μετά το κέντρο της Αθήνας, ενώ αρκετά ψηλά παρουσιάζεται και η Αχαΐα με 103 νέες μολύνσεις.

Διψήφιο αριθμό κρουσμάτων κατέγραψαν αρκετές περιφερειακές ενότητες της χώρας όπως οι Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αρκαδία, Άρτα, Βοιωτία, Εύβοια, Ηλεία, Ημαθία, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Κοζάνη, Κορινθία, Λάρισα, Λευκάδα, Μαγνησία, Πιερία, Ρέθυμνο, Σάμος, Σέρρες, Φθιώτιδα και Χαλκιδική.

Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου 2021Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Φλέγεται» με 880 νέα η Αττική – Συνεχίζει να προβληματίζει η Θεσσαλονίκη