ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Δράστης χωρίς ίχνος ανθρωπιάς λήστεψε άστεγο με αναπηρία

Ρέθυμνο: Δράστης χωρίς ίχνος ανθρωπιάς λήστεψε άστεγο με αναπηρία

Ο δράστης γνώριζε ότι εν λόγω άνδρας είχε μόλις λάβει την αναπηρική του σύνταξη

Ένα απίστευτο περιστατικό ληστείας σε βάρος ενός άστεγου μεσήλικα, ο οποίος μάλιστα είναι άτομο με αναπηρία, συνέβη τα προηγούμενα 24ωρα στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr ο δράστης, που προφανώς γνώριζε ότι εν λόγω άνδρας είχε μόλις λάβει την αναπηρική του σύνταξη, τον πλησίασε και με την απειλή όπλου που έφερε πάνω του -χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για όπλο ή για κάποιο μαχαίρι- του απέσπασε το ποσό των 700 ευρώ.

Το θύμα, που το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται από τους ενοίκους σε κοινόχρηστο χώρο μιας πολυκατοικίας στο κέντρο, ανήμπορο να αντιδράσει και χωρίς καν να μπορεί να μιλήσει λόγω της αναπηρίας του, σοκαρισμένο έβλεπε τον δράστη να αρπάζει την λιγοστή περιουσία που είχε πάνω του.

Από την πρώτη στιγμή, το περιστατικό καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπισμό και την σύλληψη του αδίστακτου δράστη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι και αυτή την ώρα, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Θα ανάψει «πράσινο» φως για την έξοδο του Πάσχα;