ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Καταγγελία δημάρχου: Κατάστημα εστίασης λειτουργούσε με κλειστές πόρτες παράνομα

Κορονοϊός - Καταγγελία δημάρχου: Κατάστημα εστίασης λειτουργούσε με κλειστές πόρτες παράνομα

Τη στιγμή που το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάζεται σκληρά από τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και κυρίως από τον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ, υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με ανάρτησή του στο Facebook, καταγγέλλει ότι επιχείρηση εστίασης στη Γλυφάδα λειτουργούσε τις τελευταίες ώρες κανονικά, με λίγους πελάτες, πίσω από κλειστές πόρτες, κατά παράβαση των αποφάσεων που έχει λάβει η κυβέρνηση για αυστηρό lockdown στην Αττική.

Σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας με τη συνδρομή και της ΕΛ.ΑΣ., έγινε σφράγιση της επιχείρησης και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τους υπευθύνους της επιχείρησης με τη συνδρομή και της ΕΛΑΣ.

«Θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε για όσους παραβιάζουν τα μέτρα, με τέτοιο προκλητικό μάλιστα τρόπο. Καλούμε όλες και όλους για μια ακόμα φορά να τηρούμε πιστά τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο κ. Παπανικολάου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στη «δίνη» της πανδημίας το σύστημα Υγείας - Μεγάλη έλλειψη στις ΜΕΘ της Αττικής