ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Ελασσόνα – Δήμαρχος Παλαμά στο Newsbomb.gr: Κλειστά την Πέμπτη όλα τα σχολεία του Δήμου

Σεισμός Ελασσόνα – Δήμαρχος Παλαμά στο Newsbomb.gr: Κλειστά την Πέμπτη όλα τα σχολεία του Δήμου

Σεισμός: Έντονη ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί σε όλη την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, μετά το ισχυρότατο χτύπημα του Εγκέλαδου στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (03/03).

Ο σεισμός είχε ένταση 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και είχε εστιακό βάθος 15 χιλιόμετρα, με επίκεντρο την Ελασσόνα.

Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη τη Θεσσαλία, με τους κατοίκους να πετάγονται κυριολεκτικά από τα σπίτια τους.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου, ο οποίος μας περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στην πόλη του Παλαμά όσο και στα χωριά που εντάσσονται στο Δήμο.

«Ο σεισμός ήταν πάρα πολύ έντονος. Κάτι τέτοιο δεν έχουμε ξαναζήσει εδώ. Τη στιγμή εκείνη ήμουν στο δημαρχείο και πραγματικά κουνήθηκαν τα πάντα. Είναι λογικό ο κόσμος να βγήκε έξω και να ανησυχεί για το τι θα γίνει τις επόμενες ώρες», αναφέρει στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Παλαμά.

Ο κ. Γιώργος Σακελλάριου επεσήμανε πως υπάρχουν ρωγμές στο Δημοτικό σχολείο του χωριού Κοσκινάς, με τον ίδιο να δίνει άμεσα εντολή να παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη (04/03) όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Παλαμά.

Τέλος, επεσήμανε πως κλιμάκια του Δήμου θα σκανάρουν όλες τις κατοικίες για τυχόν ζημιές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα: Ταρακουνήθηκε όλη η κεντρική και βόρεια Ελλάδα