ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Ελασσόνα: Κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή με εντολή Μητσοτάκη

Σεισμός Ελασσόνα: Κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή με εντολή Μητσοτάκη

;Oπως αναφέρει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στην περιοχή μεταβαίνουν, μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Στην Ελασσόνα μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να συντονίσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τις δημοτικές αρχές έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί κάθε πρόβλημα που μπορεί να προέκυψε από τον σεισμό των 6 Ρίχτερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στην περιοχή μεταβαίνουν, μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Παράλληλα τονίζεται πως υπήρξε επικοινωνία του γραφείου του πρωθυπουργού με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τους δημάρχους της περιοχής.

Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:

Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού.

Στην περιοχή μεταβαίνουν, επίσης, ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Αθανάσιος Δημακογιάννης. Από το Γραφείο του Πρωθυπουργού υπήρξε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τους δημάρχους της περιοχής ενώ υπάρχει, επίσης, διαρκής επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί με πρώτη προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα: Ταρακουνήθηκε όλη η κεντρική και βόρεια Ελλάδα