ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Τι αποκάλυψε δικηγόρος που νόσησε για τις ημέρες καραντίνας - «Κόλλησα έξω από τράπεζα»

Κορονοϊός: Τι αποκάλυψε δικηγόρος που νόσησε για τις ημέρες καραντίνας - «Κόλλησα έξω από τράπεζα»

Αντιμέτωπος με την πανδημία του κορονοϊού, ήρθε ο δικηγόρος της Χαλκίδας, Βασίλης Κατσίκης, ο οποίος νίκησε τον φονικό ιό και αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες

«Άργησα λίγο μέχρι να συμβουλευτώ τον κατάλληλο γιατρό. Ένιωσα κούραση και είχα κάνει λίγο πυρετό, ακύρωσα όλα τα ραντεβού και πήγα κατευθείαν και έκανα το τεστ. Μόλις βγήκα θετικός κλήθηκα στην καραντίνα, για 9 μέρες όμως ψήθηκα στον πυρετό. Αν είχα πάρει αντιβίωση πιο νωρίς, αμέσως σε δύο μέρες τελειώνει ο πυρετός, τελειώνουν όλα», υπογράμμισε ο δικηγόρος μιλώντας για την προσωπική του περιπέτεια, στο eviazoom.gr.

«Δεν μπήκα σε νοσηλεία γιατί τα επίπεδα οξυγόνου ήταν μία χαρά. Έμεινα σπίτι και 5 – 6 μέρες παραπάνω από ότι πρέπει και έκανα το τεστ αντιγόνου μετά ώστε να δω αν συνεχίζω να μεταδίδω η όχι, και είμαι απόλυτα καθαρός πλέον, ούτε μεταδίδω ούτε μου μεταδίδουν.

Η συμβουλή μου στον κόσμο είναι να πάνε αμέσως στο γιατρό και να πάρουν αντιβίωση αμέσως μην περιμένουν να ταλαιπωρηθούν. Δεν το λένε όλοι οι γιατροί, οι γιατροί που ξέρουν όμως σου δίνουν αμέσως αντιβίωση, σε δύο μέρες μόλις πήρα αντιβίωση τελείωσε. Τα μέτρα στη Χαλκίδα είναι πάρα πολύ δύσκολα, ειδικά στις τράπεζες απέξω γιατί γίνονται τεράστιες ουρές, εκεί κόλλησα εγώ έξω από τράπεζα…», ανέφερε ο δικηγόρος Βασίλης Κατσίκης.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αυτό είναι το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα - Τι προβλέπει για απαγόρευση κυκλοφορίας, μετακινήσεις