ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσματα σήμερα: Τα επιδημιολογικά δεδομένα παραμένουν υψηλά – Δείτε το Infographic

Κρούσματα σήμερα: Τα επιδημιολογικά δεδομένα παραμένουν υψηλά – Δείτε το Infographic

Κρούσματα σήμερα: Πάνω από 2.000 οι νέες μολύνσεις στη χώρα, σταθερά υψηλός ο αριθμός των διασωληνωμένων και των θανάτων. Δείτε το infographic με τα στοιχεία της Πέμπτης (04.03).

Ο κορονοϊός επιμένει να ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση. Για ένα ακόμα 24ωρο στη χώρα επιβεβαιώθηκαν πάνω από 2.000 κρούσματα του φονικού ιού, ενώ και η κατάσταση στο σύστημα υγείας γίνεται δραματική όσο δεν υπάρχει βελτίωση. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.219 νέες μολύνσεις την Πέμπτη (04.03) με τον προβληματισμό να είναι έντονος για την πορεία της πανδημίας.

Αυτό που είναι περισσότερο ανησυχητικό, είναι ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ ο οποίος διαρκώς αυξάνεται. Την Πέμπτη (04.03) ανακοινώθηκε πως 449 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς και 35 νέοι θάνατοι.

Την ίδια στιγμή, περιοχές όπως η Αττική που είχε 1.051 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο έχουν μπει στη «δίνη» του κορονοϊού. Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη όπου καταγράφηκαν 257 κρούσματα αλλά και στην Αχαΐα όπου εντοπίστηκαν 102 νέες μολύνσεις…

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της Πέμπτης 4 Μαρτίου 2021Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Έκρηξη» με 702 μεταλλάξεις του κορονοϊού - Πού εντοπίζονται