ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κουφοντίνας: Προσήγαγαν τον γιo του στα επεισόδια στο Σύνταγμα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Προσήγαγαν τον γιo του στα επεισόδια στο Σύνταγμα

Συνελήφθη πριν από λίγο στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ο γιος του πολυισοβήτη, Έκτορας Κουφοντίνας.

Αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές το μεσημέρι του Σαββάτου σε συγκέντρωση που διοργανώνεται υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο γιος του δολοφόνου της 17 Νοέμβρη Έκτορας Κουφοντίνας. Αναμένεται να του υποβληθεί πρόστιμο και για παραβίαση των μέτρων κορονοϊού.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο, ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές, σε συγκέντρωση που διοργανώνεται υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε χθες η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται, έπειτα από απεργία πείνας και δίψας.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς».

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες της «17Ν» διαμαρτύρεται για την «αιφνιδιαστική μεταγωγή» του στις φυλακές του Δομοκού και ζητά να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

SMS 13033: Οδηγός μετακίνησης! Αλλαγές από σήμερα σε ωράριο απαγόρευσης και SMS-Όσα πρέπει να ξέρετε