ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο θρίλερ: Απήγαγαν γυναίκα από την Κυψέλη – Τους σταμάτησαν στην Ακράτα

Απίστευτο θρίλερ: Απήγαγαν γυναίκα από την Κυψέλη – Τους σταμάτησαν στην Ακράτα

Ένα απίστευτο θρίλερ με καταγγελία για απαγωγή γυναίκας που ξεκίνησε στην Κυψέλη και ολοκληρώθηκε στην Ακράτα, εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην αστυνομία έφτασε πληροφορία για αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες για τους οποίους υποβλήθηκε καταγγελία ότι είχαν απαγάγει γυναίκα από την Αθήνα.

Σύμφωνα με την πληροφορία οι άνδρες κινούνταν προς την Πάτρα με τα στοιχεία του οχήματος να παραπέμπουν σε ιδιοκτήτη κάτοικο της Πάτρας, ο οποίος είναι γνωστός στην Αστυνομία.

Στη διάρκεια της επιχείρησης στήθηκαν μπλόκα σε πολλά σημεία της Ολυμπιας Οδού, με έμφαση στην περιοχή της Πούντας, όπου τελικά το όχημα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.

Μέσα στο αυτοκίνητο φέρεται να εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του μαζί με έναν ή δύο αλλοδαπούς, όχι όμως και η γυναίκα την οποία πληροφορίες θέλουν να άφησαν σε κάποιο σημείο της διαδρομής.

Βάσει της μήνυσης ο άνδρας από την Πάτρα κατηγορείται ότι με απειλή όπλου άρπαξε από αρτοποιείο στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης μία γυναίκα.

Σημειώνεται ότι η μήνυση έχει υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης

Ο άνδρας σε βάρος του οποίου κατατέθηκε η μήνυση κατηγορείται ανάμεσα στα άλλα για αρπαγή, παράνομη κατακράτηση παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ αναμένεται να οδηγηθεί τον εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από tempo24.news

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε η αίτηση για την ακύρωση της μεταγωγής στον Δομοκό