ΕΛΛΑΔΑ

Lamaniff: H 30χρονη «αφέντρα» λύνει τη σιωπή της - «Εκείνος έγινε διάσημος και εγώ καταστράφηκα»

Lamaniff: H 30χρονη «αφέντρα» λύνει τη σιωπή της - «Εκείνος έγινε διάσημος και εγώ καταστράφηκα»

Στην αντεπίθεση πέρασε η 30χρονη γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση Lamaniff, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία που της αποδίδει ο 24χρονος μουσικός για τη διαρροή του ροζ βίντεο και απαντά με μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Συγκεκριμένα, η φερόμενη ως «αφέντρα», η οποία καταγγέλθηκε για τη δημιουργία ροζ βίντεο και την εκβίαση του 24χρονου ράπερ, σύμφωνα με το GRTimes υπέβαλε μηνύσεις στο Τ.Α Καλαμαριάς.

Την προηγούμενη εβδομάδα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς ύστερα από τη μήνυση που υπέβαλε ο Lamaniff, ζητώντας την ποινική δίωξη της ίδιας και τριών ράπερ που ανέβασαν και αναπαρήγαγαν το επίδικο βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην κατοχή της βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη.

Υπέβαλε δύο μηνύσεις

Το πρωί της Δευτέρας υπέβαλε δύο μηνύσεις: Στρέφεται κατά του 24χρονου τον οποίο καταγγέλλει για συκοφαντική δυσφήμηση καθώς την κατονόμασε στην δική του μήνυση.

Επίσης μήνυσε, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κι έναν φίλο της- γνωστό ράπερ στον οποίο έδωσε το ροζ βίντεο και αυτός το ανέβασε στο διαδίκτυο.

Eν τω μεταξύ λίγα λεπτά μετά την κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του 24χρονου ράπερ, για τα όσα ισχυρίζεται εις βάρος της, η φερόμενη ως «αφέντρα» ξέσπασε μιλώντας στη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Συκοφαντικοί και ψευδείς οι χαρακτηρισμοί περί ‘’αφέντρας’’ που μου καταλογίζει. Ποτέ δεν τον εκβίασα με το βίντεο. Εγώ απευθύνθηκα σε ψυχολόγο γιατί καταστράφηκε η ζωή μου ενώ εκείνος έχει γίνει διάσημος…’», δηλώνει αναστατωμένη μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, κομμωτήρια και σχολεία - Τι σχεδιάζεται για την εστίαση