ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Στη ΜΕΘ ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην καρδιά – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Χανιά: Στη ΜΕΘ ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην καρδιά – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Πώς έγινε η μοιραία συμπλοκή που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός 19χρονου στα Χανιά. Η μαχαιριά που έφτασε στην καρδιά και οι κινήσεις της ασφάλειας για να εντοπιστούν οι δράστες.

Η αιματηρή συμπλοκή που έγινε στα Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης (11.03) έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ένας 19χρονος μαχαιρώθηκε στην καρδιά και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 19χρονος Χανιώτης που τραυματίστηκε στο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιοχή Λίμνη, κοντά στην οδό Αναγνώστου Γογονή στην πόλη της Κρήτης, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων αφού οι γιατροί του έκαναν θωρακοτομή για να αποτρέψουν το μοιραίο.

Για την ώρα, η κατάστασή του είναι μεν σταθερή αλλά πολύ κρίσιμη. Όπως αναφέρουν οι γιατροί, τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν την πορεία της υγείας του 19χρονου που λίγο έλειψε να καταλήξει μετά την άγρια συμπλοκή και τη μαχαιριά που δέχθηκε. Ήδη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων έχει προχωρήσει τις έρευνες και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Flashnews.gr έχουν εντοπιστεί δυο αυτοκίνητα που εμπλέκονται στο περιστατικό ενώ την ίδια ώρα γίνονται προσαγωγές νεαρών που μπορεί να σχετίζονται με το συμβάν.

Πώς έγινε η συμπλοκή

Η ιστοσελίδα Flashnews.gr αναφέρει περίπου στις 14:00 της Πέμπτης (11.03) στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιαστάσεως και Αναξαγόρα σταμάτησαν δυο αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου, από τα οποία κατέβηκαν έξι – επτά νεαροί κι άρχισαν να συμπλέκονται. Ο καυγάς σταμάτησε όταν ένας 19χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος καθώς είχε δεχθεί χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν εκτός από έναν ο οποίος μετέφερε τον 19χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων και τη συνέχεια κι αυτός εξαφανίστηκε. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, που ξεκίνησε τις εντατικές έρευνες για να φτάσει στα πρώτα συμπεράσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα του 19χρονου ισχυρίστηκε πως οι άλλοι τους έκλεισαν τον δρόμο και πως δεν τους γνωρίζουν γιατί φορούσαν κουκούλες…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ενίσχυση 400 ευρώ: Τότε θα πάρουν τα χρήματα ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστήμονες