ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος: Δεν μπορεί να λέμε «κηδεία έως 9 άτομα» και στην πορεία να είναι 9.000!

Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος: Δεν μπορεί να λέμε «κηδεία έως 9 άτομα» και στην πορεία να είναι 9.000!
AP PHOTOS

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΤι λέει ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για την παράταση του lockdown και τις διχογνωμίες στην Επιτροπή που εισηγείται τα μέτρα στην Κυβέρνηση.

«Δεν ξέρω αν σας φαίνομαι κουρασμένος, αλλά δεν αισθάνομαι κουρασμένος», είπε δηκτικά ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στον ΑΝΤ1, απαντώντας έτσι στις δηλώσεις της Αναστασίας Κοτανίδου για την εικόνα που επικρατεί στις συνεδριάσεις της Επιτροπής, η οποία, όπως είπε η κυρία Κοτανίδου «έχει χάσει τον δρόμο της και προσπαθεί να ξαναβρεί τον βηματισμό της».

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, τόνισε πως η Επιτροπή συνεχίζει να κάνει καλά την δουλειά της, σημειώνοντας ότι η παράταση των μέτρων κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να υπάρξει καλύτερη απόδοση τους και περιορισμός της εξάπλωσης του κορονοϊού και του αριθμού των κρουσμάτων.

Ο κ. Εξαδάκτυλος αναφέρθηκε και στις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών, λέγοντας ότι θα πρέπει να τηρούνται μέτρα από όλους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί να λέμε ότι υπάρχουν περιορισμοί σε όλα, δεν μπορεί να λέμε “κηδεία έως 9 άτομα” και στην πορεία να είναι 9.000».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 13/3: «Βόμβα» με αποχώρηση Καλλίδη - Παίρνει τη θέση του ο Τριαντάφυλλος;