ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Έπιασαν τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε 25χρονο ντελιβερά

Φθιώτιδα: Έπιασαν τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε 25χρονο ντελιβερά

Στα χέρια της αστυνομίας τα άτομα που έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν άγρια 25χρονο ντελιβερά στην Ελάτεια - Επίσης κατηγορούνται για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, που δουλεύοντας συστηματικά και με υπομονή, κατάφερε να συλλάβει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε νεαρό ντελιβερά στην Ελάτεια, τον Αύγουστο του 2020.

Ο 25χρονος έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο, αφού νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αφού εκτός από τον άγριο ξυλοδαρμό είχε δεχτεί και μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας χθες έκαναν έφοδο σε δυο περιοχές της Αττικής συλλαμβάνοντας τέσσερα άτομα (τρεις άνδρες και μια γυναίκα).

Η γυναίκα της παρέας είναι αλλοδαπή και φέρεται να συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Στην απόπειρα ανθρωποκτονίας εμπλέκονται επίσης ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, ενώ συνελήφθη και ένας ακόμη Αλβανός ως μέλος της εγκληματικής ομάδας.

Οι τρεις από αυτούς φέρεται να εμπλέκονται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του νεαρού ντελιβερά στην Ελάτεια, ενώ όπως προκύπτει από τα στοιχεια της αστυνομίας, τα άτομα αυτά είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε Φθιώτιδα και Αττική.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, εστίαση και μετακινήσεις εκτός νομού – Όλες οι ημερομηνίες