ΕΛΛΑΔΑ

Βγήκαν τα όπλα σε πιτσαρία στον Πύργο

Βγήκαν τα όπλα σε πιτσαρία στον Πύργο

Αντιμέτωπος με τρεις αδίστακτους κακοποιούς ήρθε ο ιδιοκτήτης μιας πιτσαρίας χθες το βράδυ στην περιοχή των Ραχών Κρέστενας, επί της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας.

Οι δράστες σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη ήρθαν πεζή, και μπήκαν στο κατάστημα κρατώντας ένα πιστόλι, ένα μαχαίρι και ένα ξύλο.

Πήραν 650 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο από τον ιδιοκτήτη και το μάγειρα του καταστήματος τον οποίο χτύπησαν ελαφρά με ένα ξύλο χωρίς να τον τραυματίσουν. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και μπροστά στα έντρομα μάτια του γιου του ιδιοκτήτη, της μητέρας και άλλων συνεργατών του.

Όπως δήλωσε στο ilialive.gr, ο ιδιοκτήτης περίμενε ένα τέτοιο χτύπημα στο κατάστημα και ήταν ανήσυχος για αυτό ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, θορυβημένος από τις δύο ληστείες που είχαν γίνει τον περασμένο Οκτώβριο σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων επί της εθνικής οδού σε Επιτάλιο και Κρέστενα, με την πρώτη να έχει ως θύμα τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου.

Επιβαίνοντες σε ένα αγροτικό φορτηγάκι, οι ληστές τράπηκαν σε φυγή κινούμενοι στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας προς την πλευρά της Κρέστενας.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.