ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννάκος στο Newsbomb.gr: Πέθανε 70χρονος με κορονοϊό - Ήταν διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ

Γιαννάκος στο Newsbomb.gr: Πέθανε 70χρονος με κορονοϊό - Ήταν διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ

Κορονοϊός: «Ένας 70χρονος διασωληνωμένος πέθανε το πρωί της Τρίτης από κορονοϊό. Βρισκόταν εδώ και 5 μέρες σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινκ», καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως ο 70χρονος που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό, ήταν νεφροπαθης και υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση 3 φορές την εβδομάδα.

Νοσηλευόταν στο «Αμαλία Φλέμινγκ» από την Παρασκευή και ήταν εκτός ΜΕΘ.

Ενώ, όπως τονίζει στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ βρισκόταν για 5 μέρες σε λίστα αναμονής.

Σύμφωνα με τον ίδιο στην Αττική αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 ΜΕΘ κενές, 2 στο «Σωτηρία» και 2 στο ΚΑΤ, ενώ χαρακτήρισε εφιαλτική την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Προς ολοταχώς για «μαύρο» ρεκόρ

Το ρεκόρ της 17ης Μαρτίου, όταν και ανιχνεύτηκαν 3.465 κρούσματα, όλα δείχνουν ότι θα σπάσει σήμερα. Όπως αναφέρουν πηγές στο Newsbomb.gr, υπάρχει η πιθανότητα οι νέες μολύνσεις Covid-19 να φτάσουν ακόμη και τις 4.000.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κατά την επίσκεψή του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ανέφερε ότι «οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων». Ευχαρίστησε, επίσης, την Εκκλησία «για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη ενάντια στον κορονοϊό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ - Λουράντος: «Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου»